""
""

Srbi raspucani na svim frontovima: Vilotić i Sulejmani torpedovali Štutgart, Jankovićev Mehelen bolji od Genka

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.07.15. | 21:33

Za ekipu Aleksandra Jankovića debitovao Vladimir Volkov

Srpski fudbaleri Milan Vilotić i Miralem Sulejmani postigli su golove u trijumfu svog Jang Bojsa nad Štutgartom u prijateljskoj utakmici sa 4:1. Tim iz Berna uspeo je da u pretposlednjoj proveri pred početak švajcarskog šampionata ostvari ubedljivu pobedu.

 Vilotić je postigao prvi gol za Jang Bojs, drugi na utakmici, pošto je izjednačio na 1:1 u osmom minutu. Samo tri minuta ranije, Maksim je gostujući tim doveo u vođstvo, da bi Vilotić nagovestio preokret posle asistencije Štefena.

Izabrane vesti

Jang Bojs je poveo preko Gernta u 15. minutu, da bi Miralem Sulejmani povisio na 3:1 u 31. Konačan rezultat postavio je Haris Tabaković u 87. minutu.

Vilotić je izvanredno odigrao svih 90 minuta za pobednički tim, dok je Sulejmani igru napustio u 63. minutu. Treći srpski fudbaler u Jang Bojsu Milan Gajić nije ni ulazio u igru.

Srbi su bili uspešni i na drugom frontu. Mehelen Aleksandra Jankovića bio je boljiod Genka. Strelac za goste bio je štoper Miloš Kosanović, dok je Vladimir Volkov igrao do 46.minuta. Za ekipu Genka nije nastupao Sergej Milinković Savić.


tagovi

SrbijaMiralem SulejmaniMiloš KosanovićMilan VilotićMehelenGenkAleksandar Jankovic

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara