"Vođa Sidneja, Miloš Ninković"
"Vođa Sidneja, Miloš Ninković"

Srbima Derbi Sidneja

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.10.16. | 13:34

Pred 62.000 navijača u prvom kolu nove sezone australijske fudbalske lige Sidnej slavio nad 'hrvatskim' Vestern Sidnejem sa 4:0. Miloš Ninković briljirao

Vođa Sidneja, Miloš NinkovićJutros je, u prvom kolu nove sezone A lige odigran najveći derbi australijskog fudbala, tzv. Derbi Sidneja  i to pred rekordnih 62.000 navijača. Na kraju je ubedljivo, očekivano, ali i zasluženo slavio Sidnej nad Vestern Sidnejem sa 4:0 (0:0). Što bi se u kladioničarskom žargonu reklo 'došlo je iz iksa u dvojku' zašta je MOZZART nudio kvotu 5,20 (dvojka je bila 2,15). Golove za pobedničku ekipu postigli su Hološko, Bobo, Onil i Broske.

NOVO! NOVO! NOVO! Mozzartbet.com promenio dres!

Izabrane vesti

Ono što je nama posebno interesantno je to što u Sidneju igra čak četiri fudbalera koji su ili poreklom ili rođeni u Srbiji, a to su dva bivša asa Crvene zvezde Miloš Ninković i Miloš Dimitrijević, kao golmani Deni Vuković i Vedran Janjetović. S druge strane, Vestern Sidnej sa klupe predvodi australijanac hrvatskih korena Toni Popović, a na mestu centralnog veznog igra njegov sunarodnik Stiven Luštica.
Jedan od predvodnika generacije Crvene zvezde koja je na nekadašnju srpsku Marakanu vratila pehar nakon šest godina suše, Miloš Ninković briljirao je tokom celog meča, komandujući napadima Sidneja i namestivši dva pogotka. Miloš 'Čava' Dimitrijević je meč presedeo na klupi.
(foto: Action images)


tagovi

SrbijaMiloš NinkovićMiloš DimitrijevićHrvatskaAustralija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara