Srbin doneo potrebnu stabilnost, Lans grabi ka Ligi 1

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.09.18. | 15:49

Dodajmo i da je od Niorovih sedam utakmica pet završeno sa najviše dva gola, što je bio slučaj na pet od šest Lansovih

Nior nije za potcenjivanje, ali Lans je favorit... Tako bi se u najkraćim crtama mogao najaviti poslednji meč 8. kola Lige 2 u kojem se susreću ekipe iz gornjeg dela tabele.

Gosti sa krajnjeg severa Francuske su (konačno) dobro otvorili šampionat. Trenutno imaju šest bodova deficita i dva meča manje od vodećeg Meca, pa bi u slučaju trijumfa nad Niorom, potom i pobede u zaostaloj utakmici sa slabašnim Bezijeom ozbiljno zakoračili ka povratku u elitni rang, odakle su ispali 2015. godine. Klub sa najvećim budžetom u ligi primio je samo dva pogotka, što potvrđuje da je novi trener Filip Montanije "pogodio" kada je letos potpisao štopera iz Vojvodine, srpskog internacionalca Aleksandra Radovanovića.

Izabrane vesti

S druge strane, Nior, koji je takođe uoči početka sezone promenio trenera, solidno je startovao. Četiri "trojke" uz jedan remi i dva neuspeha daju pulenima Patrisa Lajara - koji je od 2010. do 2018. po četiri godine vodio ženske selekcije Liona i PSŽ-a - razlog za optimizam pred okršaj sa jednim od najjačih drugoligaša u zemlji galskih petlova. 

Treba napomenuti da Nior nikada u istoriji nije dobio Lans, kao i da su četiri od pet okršaja na stadionu popularnih Divokoza okončani bez pobednika. Dodajmo i da je od Niorovih sedam utakmica pet završeno sa najviše dva gola, što je bio slučaj na pet od šest Lansovih. Dakle, ukoliko nemate hrabrosti da probate dvojku, tip 0-2 nameće se kao idealno rešenje...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:45 5105 FRA 2 Niort - Lens kmb X2&0-2 2,20
Ukupna kvota2,20

FRANCUSKA 2 - 8. KOLO

Ponedeljak
20.45: (2,45) Nior (3,10) Lans (2,45)

* Kvote su podložne promenama

Foto: MN Press


tagovi

Liga 2sportsko klađenjeFrancuska 2Aleksandar RadovanovićLans

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara