""
""

Srbin iz Irtiša preti Zvezdi: Veštak je naša prednost! Rendulić: Čuvajte se Fonseke

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.07.17. | 09:31

„Za nas je ovo posebna utakmica“, kaže štoper Mario Maslać

Irtiš je bez mnogo muke savladao bugarski Dunav Ruse. Niko u Crvenoj zvezdi nije želeo da potceni kazahstanskog predstavnika ni pre ovog dostignuća, a tek sad... Zvezda je tim u stvaranju, Iritiš je u punoj takmičarskoj formi.

Zvezdu čeka put od sedam sati za Pavlodar i veštačka trava. Sve nabrojano predstavljaće ozbiljnu prednost za ekipu u kojoj glavnu ulogu imaju Mario Maslać i Stefan Živković.

Izabrane vesti

Upravo je nekadašnji štoper Borca i Vojvodine kreirao trijumf u Ruseu. I podigao nivo samopouzdanja kompletnoj ekipi.
„Zasluženo smo otišli dalje, bili smo bolji u oba meča. Srećan sam zbog gola. Verujem da sada možemo da eliminišemo Crvenu zvezdu. Živkoviću, meni i Fofani ta utakmica mnogo znači“, rekao je Mario Maslać za Sportski Žurnal.

On je dodao da će crveno-belima biti teško da se naviknu na uslove u Pavlodaru.
„Definitivno dug put koji čeka Crvenu zvezdu je naša prednost. Biće umorni, kada sam dolazio u Kazahstan nisam mogao sedam dana da dođem na optimialan način života. Vremenska razlika je četiri sata. Definitivno i veštačka trava je naša prednost. Crvena zvezda nije navikla na to“.

Ima onih koji na Irtiš gledaju kao na tamo neke Kazahstance, ali...
„Znam da u Srbiji postoje predrasude, ali neka znaju da će Crvenoj zvezdi biti teško u Pavlodaru. Ozbiljna smo ekipa. Ovde se igra brže, sa jačim presingom. Željni smo plasmana u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope“, dodao je za za Sportski žurnal Mario Maslać.

Sa druge strane nekadašnji štoper Crvene zvezde i kazahstanskog Ordabašija Zoran Rendulić veruje da je kvalitet na strani srpskog predstavnika.
„Zvezda ima kvalitetnije pojedince. Irtiš je uz Astanu, Kairat i Ordabaši najbolja kazahstanska ekipa. Fizičćki potpuno spremna. To je njihova prednost. Nisu Kairat, nemaju tako kvalitetne igrače u ofanzivi, ali su timski jaki. Razliku pravi Fonseka koji igra po levom krilu“, poručio je u razgovoru za Novosti Zoran Rendulić.

Rendulić je odlično skenirao          Zvezdinog rivala.
„Imaju i dobar prekid. Maslać je postigao lep gol posle kornera u Bugarskoj. Međutim, daleko od toga da Zvezda nema šanse. Važan je prvi meč. Ako moji bivši saigrači postignu gol i ostanu neporaženi biće jako blizu trećeg kola“, jasan je Rendulić.

(Foto Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaEvropaKazahstanLiga EvropeMario MaslaćSrbijaZoran Rendulić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara