Srbin iz prve ruke - šta kome treba i na koga igrati u poslednjem kolu

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.06.18. | 09:37

"Bodove pred svojim pristalicama Rakov i Katovice sumnjam da će smeti da prepuste rivalima, dok je Olstin približnih kvaliteta kao Hrobri i mnogo je bliži bodovima spasa", kaže Željko Udovičić

Gori u drugoj poljskoj ligi! Legnica i Zaglebije Sosnovjec izborili su plasman u Ekstraklasu, ali je neizvesno u borbi za opstanak. Nekoliko timova bori se za preživljavanje, ostalo je još samo jedno kolo do kraja...

U ovakvim situacijama zlata su vredne reči dobro upućenih ljudi, jer, realno malo ko onako istinski može da vas uputi u manje poznate lige. Ako nekome treba verovati, to je Žarko Udovičić, srpski internacionalac koji brani boje pomenutog Zaglebja. Nekada je nastupao za Mladost iz Lučana, Napredak i Novi Pazar.
"Legnica je šampion, a naredne sezone, u višem rangu, društvo će joj praviti moj Sosnovjec. Drugo mesto obezbedili smo prošlog vikenda na terenu Ruha. Dakle, sve je rešeno u vrhu tabele", počinje priču za TIP Novosti Udovičić.

Izabrane vesti

A sada malo o davljenicima...
"Bitnih devedeset minuta su samo pred Pogonom, Olstinom i Gornjikom iz Lečne. Navedeni triling razdvaja po jedan bod. Spas od ispadanja ili beg od baraža konkurenti će pokušati da ostvare na gostujućim terenima gde su i najtanji. Bodove pred svojim pristalicama Rakov i Katovice sumnjam da će smeti da prepuste rivalima, dok je Olstin približnih kvaliteta kao Hrobri i mnogo je bliži bodovima spasa."

Ruh je ispao iz druge lige, ali...
"Ruh bi pobedom trebalo da se oprosti od ovog ranga takmičenja jer je domaćin raspustio ekipu. Prolaz na tiketima očekujem da obezbede najmanje tri gola u duelu Hojničanke i Bitovije", zaključio je Udovičić za TIP Novosti.

POLJSKA 2 - POSLEDNJE KOLO: 

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 

Foto: Star Sport


tagovi

Poljska 2Poljska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara