""
""

Srbin jeftiniji od Boaćija! Ren poslao 4.500.000 evra, PAOK prihvatio

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.01.18. | 18:15

Kočnicu u ovim trenucima predstavljaju samo uslovi koji su ponuđeni Aleksandru Prijoviću

Crvena zvezda nije prihvatila ponudu Rena od 7.000.000 evra za Ričmonda Boaćija, pa je francuski klub pronašao jeftinije rešenje za svoj napad. Kako saznaje MOZZART Sport PAOK je prihvatio Renovu ponudu od 4.500.000 evra za Aleksandra Prijovića, ali kočnicu u ovim trenucima presdstavljaju uslovi koji su ponuđeni srpskom reprezentativcu. Kada ti detalji budu utanačeni, prepreka za ozvaničenje ovog transfera više neće biti.

Izabrane vesti

Da podsetimo, razmimoilaženje između Crvene zvezde i Rena početkom decembra bilo je u visini od 1.000.000 evra. Beograđani su verovali da će francuski klub pojačati ponudu, ali se na tržištu sada pojavila jeftinija opcija.

Prijović je u dosadašnjem toku sezone postigao 12 golova u svim takmičenjima za PAOK, od čega osam u tamošnjoj Superligi i po dva u kvalifikacijama za Ligu Evrope i Kupu Grčke. Takođe, bio je i strelac odlučujućeg pogotka reprezentacije Srbije za plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji protiv Gruzije na stadionu Rajko Mitić.

Prijović je ponikao u Sent Galenu, a profesionalnu karijeru započeo je u italijanskoj Parmi, za koju je zabeležio samo jedan nastup. Kasnije je bio član Derbi Kauntija, Siona, Đurgardena, Bolua i Legije.

(FOTO: Action images)


tagovi

RenPAOKLiga 1FrancuskaEvropaAleksandar Prijović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara