""
""

Srnić: Neka Sparti krene tek od naredne nedelje, Plavšić je znao da ga nećemo maziti

Vreme čitanja: 2min | pon. 31.07.17. | 21:46

“Mi ne smemo da se branimo, već da ih kao u Beogradu stisnemo presingom i pokušamo da matiramo što pre”, poručuje brzonogi vezista

Crvena zvezda u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Sparte nije mogla da računa na Slavoljuba Srniča, koji je propustio taj meč zbog žutih kartona, ali će se u revanšu staviti na raspolaganje Vladanu Milojeviću.

Izabrane vesti

Crveno-beli su u nedelju savladali Rad na Banjici, iako su im misli sasvim sigurno dobrim delom već bile u Pragu.
“Ne možeš da ne razmišljaš o Sparti, a opet, bilo je najvažnije da po onoj sparini osvojimo tri boda. Česima ne ide najbolje na startu sezone, voleo bih da im krene tek od naredne nedelje, ali sigurno će učiniti sve da nas eliminišu. Rezultat 2:0 je nezgodan, ko da prvi gol, bliži je prolasku. Mi ne smemo da se branimo, već da ih kao u Beogradu stisnemo presingom i pokušamo da matiramo što pre. Mislim da nas jedan gol vodi dalje”, rekao je Srnić za Novosti.

MOZZART izbacio kvote za Zvezdu i Partizan

Brzonogog vezistu je vrlo dobro u prvom meču odmenio Nemanja Milić, koji je odlično obavio veći deo posla i nametnuo se šefu struke.
“Ne znam da li ću igrati, možda će se trener Milojević odlučiti da ne menja tim koji je dobio duel u Beogradu. Voleo bih da sam na terenu, a najviše da nas vidim na žrebu u petak za plej-of Lige Evrope”.

Srnić je veliki prijatelj sa Srđanom Plavšićem, koji povratak na stadion Rajko Mitić ne pamti ne pamti po dobrom, već po žestokim duelima sa doskorašnjim saigračima.
“Znao je da ga nećemo maziti. Suštinski, nismo mu dali prostora da se rastrči i razmahne i na isti način bi trebalo da ga sprečimo i u Pragu da nam pravi problema. S druge strane, mnogo mi je drago što se Plavša ustalio u ekipi”, poručio je Srnić.

Utakmica između Sparte i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 19 časova.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Srđan PlavšićSparta PragSlavoljub SrnićLiga EvropeFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara