"Miloš Teodosić i Nenad Krstić"
"Miloš Teodosić i Nenad Krstić"

'Srpska' Armija demolirala Kahu i došla na korak od Fajnal-fora!

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.04.13. | 19:37

Još samo jedan trijumf biće potreban igračima CSKA da bi overili kartu za London - 90:68

Miloš Teodosić i Nenad KrstićMože li iko da zaustavi moćni CSKA?! Izgleda da ne, s obzirom da ruski tim sigurnim koracima gazi ka novom Fajnal-foru! Još jednom su Teodosić i društvo odigrali dominantnu partiju u Evroligi, a u drugom meču Fajnal-ejta stradala je Kaha, koja nije znala šta je snašlo - 90:68.

Gosti su samo tokom prve četvrtine uspeli da nadigraju domaćina, koji kao da je želeo da Špancima ostavi tračak nade u mogući trijumf. Međutim, već u drugoj deonici Rusi su zaigrali mnogo konkretnije, a polovinom četvrtine Teodosić je započeo svoj mini šou, i sa pet vezanih poena slomio otpor Kahe, koja je od tog trenutka rezultatski samo padala. 

Izabrane vesti

Moskovljani su potpuno vladali parketom, nisu dozvolili gostima da se približe, a iz minuta u minut razlika je sve više rasla. Na kraju je moglo da bude i 30 razlike, ali je trojka Nemanje Bjelice malo ublažila poraz, a na kraju je bilo "samo" 22.

Nenad Krstić, Zoran Erceg i Saša Kaun meč su završili sa po 16 poena, dok je Miloš Teodosić dodao 14, uz šest skokova i sedam asistencija. Vladimir Micov je ubacio 11, čime su Srbi još jednom demonstrirali silu i doneli svom timu veoma bitnu pobedu!

S druge strane Nemanja Bjelica je ubacio skromnih pet poena, dok je njegov prezimenjak Milko postigao samo dva poena za 26 minuta na parketu. Najefikasniji u timu Kahe bio je Lampe sa 19 poena i šest skokova.

EVROLIGA - FAJNAL-EJT:

CSKA Moskva - Kaha Laboral 90:68 (20:26, 24:11, 25:13, 21:18) (2:0)

20.45 Olimpijakos - Anadolu Efes (1:0)

20.45 Real Madrid - Makabi Tel Aviv Elektra

Četvrtak:

Barselona Regal - Panatinaikos 65:66 (1:1)

 


tagovi

EvroligaEvropaKaha LaboralKK CSKA MoskvaMilko BjelicaMiloš TeodosićNemanja BjelicaNenad KrstićRusijaŠpanijaVladimir MicovZoran Erceg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara