"Ivica Jovanović, Mario Maslać i Nemanja Lakić Pešić"
"Ivica Jovanović, Mario Maslać i Nemanja Lakić Pešić"

Srpska pijaca: Maslać otišao u Osijek, Javoru stiglo pojačanje iz Parme, Lakić Pešić ostaje na Čairu

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.06.15. | 11:20

Ivica Jovanović biće novi špic Novog Pazara, Spartak doveo zadnjeg veznog Vojvodine

Ivica Jovanović, Mario Maslać i Nemanja Lakić PešićTransfer saga oko Marija Maslaća je završena. Doskorašnji kapiten Borca seli se u - Hrvatsku. Prema informacijama Sportskog žurnala, štoper je dogovorio saradnju sa Osijekom i tako povećao koloniju Srba u susedstvu, s obzirom da je pre dva dana dres Splita obukao nekadašnji desni bek Partizana, Aleksandar Miljković.

Zanimljivo je da je Maslać do juće imao usmeni dogovor sa čelnicima Vojvodine, čak je i Ljubiša Dunđerski pričao kako je ovaj angažman utanačen, ali se igrač odlučio na još jedan zaokret, poput onog kad je već bio viđen kao pojačanje Sarajeva, pa ni od tog posla nije bilo ništa.

Izabrane vesti

Živo je i u Novom Pazaru. Ne samo da je smenjen trener Milorad Kosanović, a da je Partizan kontaktiran radi pozajmica Stefana Aškovskog i Predraga Luke, nego uprava plavo-belih pokšava da zadrži i starosedeoce. U klubu čine sve kako bi plavo-beli dres i naredne sezone nosili Predrag Pavlović i Miroljub Kostić, a znatno manje izgledi za ostanak kraj Jošanice i daju se Vladimiru Radivojeviću i Filipu Arsenijeviću. Osim toga, Novi Pazar je na pragu velikog pojačanje iz OFK Begrada, pošto je pitanje da kad će ugovor potpisati napadač Ivica Jovanović, uz napomenu da bi iz Grčke mogli da se vrate Risto Ristović i Petar Pavlović.

Radnički Niš je obnovio saradnju sa Nemanjom Lakić Pešićem i on se već priključio ekipi se na pripremama u Brzeću, a direktor Marko Jovanović se nada da će isti scenario biti i sa levim bekom Darkom Bulatovićem.

Posle Eliomara Silve, uprava Javora dodatno je osnažila ekipu. Ugovore sa Ivanjičanima potpisali su napadači Marko Zečević, u prošloj sezoni najbolji strelac Mačve, talentovani vezista italijanske Parme Zoran Švonja, koga je MOZZART Sport predstavio u rubrici Srpski sinovi, a koji je minulih šest meseci bio na pozajmici u Donjem Sremu, odakle je stigao i štoper Đorđe Crnomarković.

Spartak je nedavno prodao Vojvodini Novicu Maksimovića, ali je od Novosađana dobio igrača koji igra, takođe, na poziciji tzadnjeg veznog. Reč je o 20-godišnjem Milanu Makariću koji je potpisao ugovor na dve godine i već se stavio na raspolaganje treneru Stevanu Mojsiloviću na pripremama na Zlatiboru.

(FOTO: Star sprot)


tagovi

Zoran ŠvonjaSuperligasrpska pijacaSrbijaRadnički Nišprelazni rok 2015Nemanja Lakić-PešićMario MaslaćJavorIvica JovanovićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara