"Perić, Milošević, Arsenijević, Plavšić"
"Perić, Milošević, Arsenijević, Plavšić"

Srpska pijaca: Perić u Vojvodini, egzodus sa Banjice, pola lige traži Plavšića

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.06.15. | 09:56

Golman mlade reprezentacije Srbije blizu potpisa na „Karađorđu“. Rad napustili Jelić, Raspopović i kapiten Milošević

Perić, Milošević, Arsenijević, Plavšić

Vojvodina je zacrtala da na svom golu od jeseni vidi Nikolu Perića (23),  čuvara mreže mlade reprezentacije Srbije.

Izabrane vesti

Doskorašnji član Jagodine, a nekada golman Voždovca i Hajduka iz Kule, u potrazi je za novim klubom, a kako Novosađani ostaju bez dvojice čuvara mreže - Vanje Milinkovića Savića, koji odlazi u Mančester junajted i Milana Jovanića, koji je napustio klub, Perić bi mogao da bude prvi izbor trenera Zlatomira Zagorčića.

Novosađani su rasklinuli ugovor i sa talentovanim Milanom Makarićem (19), koji je u minulom šampionatu imao solidnu minutažu.

Pojačava se i Rad. Nakon odlaska Petra Jelića „građevinarima“ je potreban iskusni napadač i pronašli su ga u vidu Nemanje Arsenijevića (29), nekadašnjeg napadača užičke Slobode, OFK Beograda, Novog Pazara... Arsenijević ima iza sebe i internacionalno iskustvo jer je igrao za mađarski Honved, grčki Asteras Tripolis i izraelski Hapoel Akre.

Banjicu je već napustio kapiten Branislav Milošević, koji je otišao u Duklu iz Praga, sa kojom je potpisao dvogodišnji ugovor, dok je Nikola Raspopović otputovao u Tursku na pregovore sa drugoligašem Gacijantepom.

Srđan Plavšić, vezista Spartaka, jedan je od najzanimljivijih fudbalera ovog leta. Osim večitih rivala Partizana i Crvene zvezde, za njega se interesuju i Vojvodina i Čukarički.

FOTO: Starsport


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrđan PlavšićSrbijaRadprelazni rok 2015Nikola RaspopovićNikola PerićNemanja ArsenijevićJagodinaBranislav Milošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara