""
""

Srpska pijaca: Planić negira odlazak u Rumunuju, Krznarić napustio Lučane, Mladost ekspresno našla zamenu

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.08.17. | 10:27

Uzbudljivo na domaćem tržištu

Evropsko fudbalsko tržište polako ulazi u sam finiš, a takav je slučaj i sa srpskim. Ovdašnji superligaši imaju još dovoljno vremena da odrade poslednje rokade i kompletiraju igračke kadrove za nastavak sezone.

Izabrane vesti

Vojvodina je perfektno otvorila sezonu, ali je pre nekoliko dana stigla vest iz Rumunije da je sve završeno oko prelaska Bogdana Planića u redove FCSB-a. Ipak, stameni štoper Lala negirao je tu informaciju.
„Niko od mojih menadžera, a ni ljudi iz kluba nisu me obavestili o takvoj mogućnosti, niti sam lično imao bilo kakve kontakte sa tim klubom. Sada sam samo fokusiran na naredni duel, a da li ću do kraja prelaznog roka da odem sigurno će zavisiti od eventualnih ponuda”, poručio je Planić.

POGLEDAJTE KVOTE ZA DANAŠNJE MEČEVE SUPERLIGE

Zanimljivo je i u Lučanima, gde je došlo do rokade na gol-liniji. Iskusni Nemanja Krznarić raskinuo je ugovor sa ovogodišnjim učesnikom kvalifikacija za Ligu Evrope, koji je slobodan u izboru nove sredine, baš kao i nekadašnji prvotimac Crvene zvezde Nenad Gavrić. Lučanci su ekspresno reagovali i umesto njega angažovali dosadašnjeg čuvara mreže Čukaričkog Nikola Petrović, koji je stavio paraf na dvogodišnji ugovor sa novim klubom.

Borac je juče angažovao trojicu pojačanja Lazara Romanića, Jovana Stankovića, Filipa Vorotovića, a igrački kadar ojačao je i Zemun. Poslednju liniju tima ekipe Milana Milanovića pojačao je doskorašnji štoper Građevinara Tomislav Pajović, a u klub su stigla i dvojica vezista Nemanja Mladenović i Nenad Kiso.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Bogdan PlanićČukaričkiMladost LučaniNemanja KrznarićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara