"Šarac, Pavlović, Ćulum"
"Šarac, Pavlović, Ćulum"

Srpska pijaca: Šarac u Pazaru, Pavlović i Ćulum u Radniku, Matić menja Švabu na Karaburmi

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.07.15. | 09:32

Superligaši se uveliko pojačavaju pred skoriji start prvenstva 18. jula

Šarac, Pavlović, Ćulum

Nova sezona Superlige startuje za nedelju i po dana, pa nije čudo što klubovi elitnog ranga žure da se pojačaju kako bi što spremniji dočekali trku za bodove.

Izabrane vesti

Tako je Novi Pazar angažovao Dina Šarca, doskorašnjeg vezistu Donjeg Srema. Ovaj 24-godišnji Novosađanin stigao je u grad na Jošanici na zahtev novog trenera Petra Kurćubića, a u karijeri je nastupao još i za Spartak, Srem i ČSK Pivaru.

Dobro se pojačao i novajlija Radnik iz Surdulice, koji je u jednom danu doveo nekoliko fudbalera. Od ponedeljka opremu u klubu sa juga srbije zadužili su Vladan Pavlović i Milan Ćulum (Radnički Niš), zatim Marko Putničanin (slobodan igrač) i Hristijan Dragraski (Čijajna, Rumunija). Ugovore sa Radnikom potpisali su Miloš Stanković (Moravac Mrštane) i Predrag Đorđević (Mladost Lučani).

Zanimljivo je i na Karaburmi. OFK Beograd traži trenera nakon činjenice da je Dejan Švaba Đurđević otišao u Uzbekistan na pregovore kako bi preuzeo funkciju u tamošnjoj trenerskoj organizaciji. Prvi kandidat za njegovog naslednika je Slavko Matić, nekadašnji fudbaler Romantičara i doskorašnji strateg Napretka, dok kao rezerve šansu čekaju Simo Krunić i Dragoljub Bekvalac.

(FOTO: Starsport) 


tagovi

Vladan PavlovićSuperligasrpska pijacaSlavko MatićRadnikOFK BeogradNovi PazarMilan ĆulumDino ŠaracDejan Đurđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara