"Na pripremama Rada dobra atmosfera vlada"
"Na pripremama Rada dobra atmosfera vlada"

Srpski Ajaks: U prvom timu Rada 12 igrača iz omladinske škole

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.02.15. | 11:26

Ne treba vam mnogo novca, kada pojačanja dovodite sami od sebe

Na pripremama Rada dobra atmosfera vladaFudbaleri Rada nalaze se u Antaliji na pripremama za prolećni deo sezone, a Uprava kluba sa ponosom ističe da je čak 12 od 27 igrača na koje računa trener Milan Milanović poniklo u omladinskoj školi na Banjici.

Nikola Raspopović je nedavno uknjižio 100. nastup za seniorski tim, Vladimir Rodić je na Banjicu stigao kao kadet iz Grafičara, a u fudbalskim krugovima o njemu se uveliko priča u superlativu.
"Igrati u klubu u kome si ponikao je velika čast, ali i obaveza da uvek daš više. Ne štedim se na terenu, a tako će da bude i ubuduće", izjavio je Rodić za zvanični sajt kluba.

Izabrane vesti

Golman Boris Radunović i igrači Ðorđe Denić, Nemanja Mihajlović, Miloš Čudić, Bogdan Mladenović, Aleksandar Milanović i Filip Bainović rođeni su 1996. godine i već su u fokusu pojedinih klupskih emisara iz Evrope.

Iz generacije 1995. u prvom timu već su golman Darko Dejanović, Nikola Maraš i Stefan Vico.

Momci ponikli na Banjici su klupski ponos, ali i putokaz ostalim polaznicima juniorske škole „građevinara“ da kvalitetnim i odgovornim radom mogu ostvariti svoje fudbalske snove!

(FOTO: FK Rad)

 

tagovi

Vladimir RodićSuperligaSrbijaRadNikola RaspopovićNemanja MihajlovićMiloš ČudićMilan MilanovićFilip BainovićEvropaÐorđe DenićBoris RadunovićBogdan MladenovićAntalijaAleksandar Milanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara