""
""

Srpski centar pokušaće da se izbori za ugovor u San Antoniju (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.07.15. | 11:55

Stefan Nastić će odigrati Letnju ligu u dresu Sparsa

Na prvi pomen Stefana Nastića mnogi će se verovatno prvo počešati po glavi i dobro razmisliti o tome ko bi to mogao biti. Ali, zagriženi košarkaški fanatici u Srbiji, posebno oni koji prate koledž košarku znaju da je u pitanju 22-godišnji Novosađanin, univerzitetski reprezentativac, koji igra na poziciji centra. 

Izabrane vesti

Momak koji studira na prestižnom Univerzitetu Stanford i koji je prethodne četiri godine nosio dres pomenutog koledž tima ovog leta će pokušati da se izbori za profesionalni ugovor u NBA ligi i mesto u rosteru San Antonio Sparsa. On će učestvovati u Letnjoj ligi koja počinje za tri dana počinje u Juti, zajedno sa Dairisom Bertansom i Vilom Čerijem, koji su se pominjali kao pojačanja Partizana u jedno trenutku. 

Nastić je imao izvrsnu sezonu u kojoj je na terenu provodio po 30 minuta, a za to vreme prosečno je beležio po 13 poena, sedam skokova, skoro dve asistencije i blokadu.

Po kuloarima kruže priče i da je Stefan Nastić jedan od potencijalnih zamena za Bobana Marjanovića u Crvenoj zvezdi, a ta priča bi mogla da bude ponovo aktuelna u slučaju da se mladi Novosađanin ne izbori za ugovor sa Sparsima. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Stefan NastićNBA ligaJadranska ligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara