""
""

Srpski golman bi mogao u Napoli

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.07.17. | 16:18

Boris Radunović opcija da bude treći čuvar mreže

Napoli će se rastati sa golmanom Rafaelom, tako da je sada u potrazi za novim rešenjem. Kako javlja Gazeta delo Sport Napolitanci su dugo napadali golmana Leverkuzena Bernda Lena, ali se ispostavilo da je preskup za italijanski klub, a i nemački tim ne planira da ga proda.

Zato se Napoli okrenuo dovođenju trećeg golmana, a to je u ovom momentu Boris Radunović, talentovani golman koji se prošle sezone jako dobro pokazao na pozajmici u Avelinu. Inače, ima ugovor sa Atalantom čiji je igrač.

Izabrane vesti

Napoli vrlo lako može da dovede Radunovića na pozajmicu gde bi bio izmena Pepeu Reini i Luiđiju Sepeu, a možda i da otkupi prava na mladog golmana. Ipak, za sada je Atalanta tvrda kada je puštanje Radunovića u pitanju.

Radi se o golmanu koji je ponikao u Radu, a čak se našao i na spisku putnika za Evropsko prvenstvo u Poljskoj za mlade ovog leta, ali je u poslednjem momentu njegovo mesto zauzeo Đorđe Nikolić iz Bazela.

Poslednjih dana pojavilo se dosta klubova koji su zainteresovani za njegove usluge, a među njima su bili i Nant, Spal, Benevento.

OVDE pratite sve tekstove vezane za transfer pijacu.


tagovi

Serija ANapoliItalijaEvropaBoris RadunovićAtalanta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara