"Mediji"
"Mediji"

SRPSKI MEDIJI: Mihajloviću, odlazi!

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.03.13. | 09:52

Sva srpska štampana izdanja, posle poraza Srbije od Hrvatske (0:2) i definitivne eliminacije iz trke za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu, slažu se da je najveći krivac selektor Siniša Mihajlović. Gotovi su svi jednoglasni u naslovu: „Mihajloviću, odlazi!

MedijiNa naslovnoj strani Sportskog žurnala čak stoji i „Molimo te Miho odlazi!“ sa konstatacijom da je „selektorova tvrdoglavost i početničke greške odbrane reprezentaciju Srbije odvele u poraz na Maksimiru“.
„Siniša Mihajlović ne zaslužuje više ni gram podrške na kromilu državnog tima. Skupoceni eksperimenti u nizu, pogrešan sastav i promašaji na terenu doneli su još jedan vruć šamar i Hrvatsku odveli na nedostižnih devet bodova. Boli zagrebački poraz, ponajviše zbog činjenice da je Srbija i sinoć i to u Zagrebu, pobedila samu sebe! Po ko zna koji put“, stoji u izveštaju Sportskog žurnala.

U dnevnom listu Sport na naslovnoj strani stoji „Siniša ugasio svetlo“, a u izveštaju „Mihin šah mat Srbiji“...
„Srbija je izgubila još u svlačionic, bolje reći još u popodnevnim satima, kada je Mihajlović saopštio imena igrača koji će početi istorijski meč. Iznenadio je tada kvazi selektor i svoje igrače i protivnike i javnost i sve one koji su i malo razumeju u kvalitet igrača sa kojim raspolaže Srbija. Pokazao je definitivno italijanski đak da o trenerskom poslu ne zna ništa i da može sebe u budućnosti da vidi kao menadžera ili nekog direktora, ali trener da ostane... Može, ali daleko mu lepa kuća od FSS“, piše Sport.
MihajlovićNovosti su takođe  bile jasne u naslovu: ”Mihajloviću, odlazi”. U izveštaju sa utakmice stoji da nije bilo razloga da Hrvtai i dalje zvište našem selektoru.
“Častio ih je da bolje nije mogao, kupio im je kartu za Brazil! Srpski selektor je izveo pred 35.007 ljudi na „Maksimiru“ kombinovani državni tim! Najjači sigurno nije. Kao da je nasumično, iz šešira, birao prvih 11 Kockao se, bacio sve na „crveno“ i izgubio. Selektore, ko bankrotira za stolom, zna se, mora da napusti prostoriju!”, piše u Novostima
HrvatiBlic je još konkretniji: „Odlazi Mihajloviću, Dosta nam je tvojih grešaka“. U izveštaju sa utakmice stoji „da su nas Mihajlović i njegovi izabranici obrukali tamo gde nam je pbeda bil najpotrebnija, na Maksimiru, a da nam Hrvati skandiraju ‘da sam Srbin, ubio bih se’”.

Kurir je stavio naslov “Pogunuli pre bitke” i konstatuje da se “selektor Mihajlović potpuno izgubio u svojim kombinacijama i eksperimentima, dako da je veliko pitanje da li i on sam ima precizan odgovor zašto je izveo ovakav sastav”… 

Pripremio: Goran Božanović

(FOTO: Star sport)

Izabrane vesti


tagovi

Evropahrvatska protiv srbijeKvalifikacije za SP 2014međunarodni fudbalSiniša MihajlovićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara