"BEZ PARDONA - Lučić (desno) i Gazdić"
"BEZ PARDONA - Lučić (desno) i Gazdić"

Srpsko - hrvatski rat na ledu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.12.13. | 12:53

NHL zvezde, Milan Lučić i Luk (Luka) Gazdić odmerili snage tokom susreta Boston Bruinsa i Edmonton Ojlersa. A koje je dobio ovu frku, odlučite sami...

BEZ PARDONA - Lučić (desno) i GazdićMilan Lučić je poznat kao možda trenutno i naprgaviji hokejaš na svetu. As Bostona, momak našeg porekla (na šta je izuzetno ponosan) je ovaj „glas koji ga bije“ potvrdio i u sinoćnjem susretu s Edmonton Ojlersima.

Naime, u drugoj trećini meča koji je dobio Boston rezultatom 4:2, naše gore list se potukao s Lukom Gazdićem, momkom poreklom iz Hrvatske. Nije nam poznato kakve su uvrede pljuštale pre nego što je Lučić započeo sa pesničenjem, da li je bilo i već ovde dobro poznatih nacionalističkih uvreda, ali tuča svakako nije bila naivna. Na svu sreću, ovaj put je prošlo bez ozbiljnijih povreda, pošto su ih sudije rastavile dok je Lučić držao Gazdića „u kragni“. Upravo zato i nije jasno ko je ovde pobednik, ili je pak nerešeno.

Izabrane vesti

Možda bi za naknadnu arbitražu trebalo upitati nekog dobro upućenog u ovdašnje, međunacionalne konflikte, na primer iz suda u Hagu. Mada, slaba vajda pošto su ovi momci kanadski državljani... Zato i ostavljamo vama da odlučite. 

(foto: Action Images)


tagovi

Boston BruinsEdmonton OjlershokejHrvatskaKanadaMilan LučićNHLNHL tučaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara