"Stadion Spartaka"
"Stadion Spartaka"

Šta će sutra biti u Subotici? Teško je izaći iz kuće u osam, kamoli igrati fudbal u šest

Vreme čitanja: 3min | sub. 05.08.17. | 17:28

„Sudije znaju šta bi trebalo da čine“, kažu u Spartaku

Stadion SpartakaFudbal u nevreme. Nije humano, ali mora tako. U nedelju od 18 časova, dok sunce prži, igraće se utakmica Superlige Srbije. U tom terminu, kad je teško i gledati, a kamoli igrati, na teren Gradskog stadiona u Subotici će istrčati igrači Spartaka i Partizana, u okviru trećeg superligaškog kola.

Uslovi koji „ubijaju u pojam“, mada niko ne traži izgovore.
Teško je izaći iz kuće posle 20 časova, a kamoli igrati utakmicu od 18. Biće sigurno teško, ali kako je tako je. Ako se tako odluči utakmica se mora odigrati. Sigurno da sudije znaju šta bi trebalo da čine, prekidaće utakmicu da se igrači malo okrepe. Dok sam bio u inostranstvu naišao sam na teške uslove za igru na Kipru i u Tel Avivu, temperatura je bila i viša a morali smo da igramo u 17 ili čak u 15 časova. Moramo da prebrodimo situaciju, momci koji istrče moraju u najboljem svetlu da predstave svoj klub“, predočio je Savo Pavićević, pomoćni trener Spartak Ždrepčeve krvi i prvi saradnik šefa struke Aleksandra Veselinovića.

Izabrane vesti

MOZZART kvote --->>> 2707 Spartak Žrepčeva krv - Partizan 1 (9,00), X (5,00), 2 (1,30)

Crnogorski štoper je posle sezone provedene na severu države ovog leta uplovio u trenerske vode i prvi zadatak mu je upravo rad u Spartaku.
Znamo sve o Partizanu. Radi se o kvalitetnom timu, doveo je ozbiljna pojačanja. Najbitnije je da se spremimo i u meču damo maksimum. Želja kod naših igrača će biti velika i nadam se da će se momci predstaviti u pravom svetlu. Oni su favoriti, mi imamo pravo da se nadamo i probamo da ostvarimo što bolji rezultat“.

Đorđe Ivanović i Aranđel StojkovićSubotičani su, poput Parnog valjka, ostvarili dve pobede u prva dva kola. Najpre su na svom stadionu savladali Bačku iz Bačke Palanke (2:1), a minulog vikenda tukli Borac u Čačku (4:0). S druge strane, tim Miroslava Đukića bio je bolji od Mačve (6:1) i Javora (2:1).
Radi se o timu sa izuzetnim pojedincima. Na našu sreću otišao je Leonardo, ali je došao Suma, koji je dobroj formi što je i pokazao protiv Olimpijakosa u Grčkoj. Istakao bih još Jankovića, Kosovića koji preti iz drugog plana, zatim Đurđevića koji se odlično kreće u dubinu i predstavlju udarnu iglu Partizana. Tu je i snažni Tavamba zbog kojeg moramo da pripremimo naše defanzivce. Svi su tehnički odlično obučeni i prete 90 minuta. Moramo da gledamo u svoje dvorište, da pariramo celu utakmicu i verujem da ćemo ostvariti pozitivan rezultat“, dodao je Savo Pavićević.

Utakmica nosi prefiks „visokog rizika“, a cene ulaznica su sledeće: 400 dinara za zapadnu, 350 za istočnu i južnu, a 200 za severnu tribinu, dok deca do 14 godina mogu da uđi po ceni od 100 dinara.

Kapije stadiona otvaraju se u 15 časova.

SUPERLIGA - 3. kolo

Petak:

Napredak - Radnik 1:2 (1:1)
/Šljivić 39 penal - Zlatanović 5, Mićić 61/

Subota:

18.00: Zemun - Radnički Niš
20.00: Javor - Mačva
20.00: Voždovac - Borac Čačak
20.00: Vojvodina - Bačka
20.00: Mladost Lučani - Rad

Nedelja:

18.00: Spartak Subotica - Partizan
20.00: Crvena zvezda - Čukarički

Tabela:

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSavo Pavićević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara