"Vidić"
"Vidić"

Šta se desi Mančesteru kada Gigs da autogol, Kleverli napravi penal, a Vidić postigne gol? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.01.14. | 22:47

Sanderlend pobedio Junajted u prvoj utakmici polufinala Liga kupa - 2:1

VidićDejvidu Mojesu ove sezone zaista ništa ne ide od ruke. Trka za šampionsku titulu maltene je izgubljena, potom je usledila eliminacija iz FA kupa od Svonsija, a so na živu ranu sipao je Sanderlend. Šta drugo može da se i desi kada Rajan Gigs da autogol, Rafael napravi penal, a Nemanja Vidić postigne gol posle “sto godina”?

U prvom meču polufinala Liga kupa Crne mačke su neočekivano došle do trijumfa nad Đavolima -2:1, tako da će imati minimalnu prednost u revanšu na Old Trafordu.

Poslednjeplasirani tim na tabeli Premijer lige poveo je u drugom minute sudijske nadoknade prvog poluvremena, kada je Gigs u pokušaju da izbije loptu ubacio istu u mrežu De Hee. Egal je vratio Vidić u 53. minutu, ali radost srpskog internacionalca i njegovih saigrača je kratko trajala. Kleverli je u 64. minutu srušio Džonsona u kaznenom prostoru, sudija Andre Mariner se malo doumio, ali je ipak pokazao na belu tačku odakle je siguran bio Borini za 2:1.

Junajted je tako izgubio i treću utakmicu za redom, što se nije dogodilo od 2001. godine, a Sanderlend je konačno pobedio velikog rivala posle 20 bezuspešnih pokušaja do sada.  


Drugi par Liga kupa čine Mančester Siti i Vest Hem, koji igraju u sredu, a revanši su na programu 21. i 22. januara.

(FOTO: Action images)

Izabrane vesti


tagovi

SanderlendRajan GigsRafaelNemanja VidićEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara