""
""

Šta ti dečko radiš? Uhapšen Serž Orije!

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.05.16. | 10:39

Desni bek Pari Sen Žermena nasrnuo na policajca rano jutros

Defanzivac Pari Sen Žermena Serž Orije izgleda ne može da živi bez nevolja. On je ovoga jutra uhapšen u Parizu jer je vređao policajca i to nakon fajronta u jednom noćnom klubu u šest sati ujutru.

Izabrane vesti

Repreznetativac Obale Slonovače priveden je odmah u stanicu policije nakon sukoba sa policajcem koji se dogodio negde u okolini Šanzelizea. Osim što je verbalno vređao policajca, Orije je priveden i zbog „blažeg oblika nasilja“ koji je ispoljio, javili su francuski mediji.

Sjajni 23-godišnji desni bek PSŽ-a verovatno je ovim završio karijeru na Parku prinčeva, pa će klub gledati da ga se otarasi u letnjem prelaznom roku. Ovo mu nije prvi eksces ove godine.

Orije je tokom sezone već jednom bio suspendovan i izbačen iz prvog tima od strane trenera Lorana Blana, nakon što je opsovao više puta francuskog stručnjaka i optužio ga da se uvlači Zlatanu Ibrahimoviću.

Talentovani defanzivac je sada preterao i samo nekim divnim čudom može da ostane fudbaler francuskog šampiona. Sveci će ga sigurno najuriti ovog leta, a tako i treba jer je upravo Serž Orije razlog zašto fudbalere često prati reputacija idiota.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

uhapšenSerž OrijePari Sen ŽermenLiga 1Francuska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara