""
""

Šta znaju Dempsi i društvo koji je najopasniji rezultat...

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.11.17. | 13:45

Domaćin 452 minuta nije vadio loptu iz mreže

Vreme je da dobijemo i drugog finalistu plej-ofa MLS-a.

MOZZART KVOTE
Petak, 04.30: (1,75) Sijetl (3,50) Hjuston (4,50)

Izabrane vesti

Toronto je ukupnim rezultatom 1:0 izbacio Kolumbus i plasirao se u finale, a po svemu sudeći će isto poći za rukom i fudbalerima Sijetla koji su u prvom meču bili bolji od Hjustona u gostima (2:0). Sada imaju prednost domaćeg terena, solidan suficit, mada bezbroj puta se pokazalo da pomenuti rezultat zaista jeste najopasniji... Ipak, teško je očekivati da Hjuston baš za toliko iznenadi domaćina.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 04:30 1742 USMPF Seattle - Houston ug 0-2 1,90

U obe ekipe ima nekoliko zanimljivih i poznatih faca. Za domaćina nastupa legendarni američki fudbaler Klint Dempsi, a tu je i nekadašnji ofanzivac Ajaksa i Boke Nikolas Lodeiro. U redovima gostujućeg tima najzvučnije je ime Filip Senderos.

Ako imate dilemu oko konačnog ishoda, odnosno smatrate da će Sijetl malo povući ručnu u nameri da sačuva zalihu iz prvog meča, probajte sa 0-2, tipom koji je prolazio na devet od 10 proteklih susreta ovih timova. 

Realno, teško će gosti tek tako zatresti i jednom, a kamoli dvaput mrežu domaćina. Ako nas pitate zašto, reći ćemo vam da Sijetl nije primio gol na pet poslednjih utakmica, preciznije 452 minuta. Ipak, činjenice da je prvi golman Sijetla Štefan Fraj pod znakom pitanja, te da je jedan od najstandardnijih defanzivaca Roman Tores suspendovan,  pružaju realnu mogućnost Hjustonu da se bar pošteno isprsi. A da li će baš uspeti da uđe u finale... Teško.

MLS, PLEJ-OF:

(FOTO: Action Images)


tagovi

bet analizaEvropaHjuston DajnamokladionicaSijetl Saunderssportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara