""
""

Standardova svlačionica digla glas zbog Valdesa: Šta će nam kad već imamo odličnog golmana?

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.01.16. | 15:03

"Nema sumnje da je Viktor Valdes odličan golman. Ali, nisam baš siguran da nam je Viktor potreban", smatra Metju Dosevi

Paklu Viktora Valdeza u Mančester junajtedu došao je kraj, a pre svega „teroru“ koji je nad njim sprovodio Luj van Gal. Prekaljeni španski golman od danas je i zvanično postao novi igrač Standarda iz Liježa, gde će imati priliku da konačno dobije određenu minutažu, iako je jasno da je vrhunac njegove karijere odavno iza njega. Valdes će za Standard nastupati kao pozajmljeni fudbaler Junajteda do kraja sezone. A kako Valdesu ugovor sa Đavolima ističe narednog leta, Španac se više neće ni vraćati na Old Traford, a vrlo je verovatno i da neće u Standardu ostati duže od šest meseci. 

Izabrane vesti

Međutim, za krilnog napadača Crvenih Metjua Dosevija upitno je i to što je Viktor Valdes uopšte dolazio u Belgiju. Tačnije, nije mu baš jasan razlog zbog kojeg se trener Standarda Janik Fereira odlučio za ovaj potez. 
"Nema sumnje da je Viktor Valdes odličan golman. Ali, nisam baš siguran da nam je Viktor potreban, a po mom mišljenju na treba nam. Jer, mi već sada imamo jako dobrog golmana u liku Giljama Ibera koji je već pokazao da poseduje izvanredan talenat i da je briljantan golman. Svi igrači su uz njega i mislim da je to apsolutno normalna stvar. Samo zahvaljujući njemu imamo priliku da se plasiramo u finale belgijskog Kupa, a zbog njega smo se podigli podigli na tabeli. Zbog toga i pitam – zašto bi, za ime Boga, neko hteo da ga menja", pita se Dosevi

Nema sumnje, ovaj komentar pokrenuće pravu lavinu u Liježu...

Sve informacije sa transfer pijace možete pogledati u našem dnevnom blogu "TRANSFERI UŽIVO", klikom na naš tag "ZIMSKI PRELAZNI ROK 2016" ili na našem Specijalu "PRELAZNI ROK".

>>>> MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici <<<<


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Viktor ValdesStandard LiježŽupiler Pro ligaPremijer ligaMetju DoseviEvropaBelgija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara