""
""

Stani, Drim tim bez milosti gazi! Argentina je smrvljena u Las Vegasu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.07.16. | 09:25

Strašan početak SAD na putu do Rija

Nema Lebrona Džejms, Stefa Karija i Rasela Vestbruka? Nema problema. Drim tim i ovako nemilice – gazi. Tako je američki jasno svima stavio do znanja već u prvoj pripremnoj utakmici za Olimpijske igre u Riju, u kojoj je Argentina pregažena sa 37 poena razlike – 111:74 (32:14, 24:19, 24:24, 31:17).

Izabrane vesti

Malo ko je mogao da očekuje drugačiji ishod u američkom domu u Las Vegasu, ali već sada je jasno da bi armada Majka Kžiževskog mogla lako da se prošeta do još jednog zlatnog olimpijskog odličja, trećeg u nizu.

Već posle prve deonice susreta sa prilično iskusnom američkom ekipom pitanje pobednika praktično je bilo rešeno, jer je rezultat već tada bio 32:14. A selektor Kžiževski nije se libio da u akciju gurne sve najjače snage. Kevin Durant je na kraju bio najefikasniji sa 23 poena, Karmelo Entoni je imao 17 koševa i sedam skokova, a Demarkus Kazins 14 poena i 15 uhvaćenih lopti. Pol Džordž vratio se u nacionalni tim posle dvogodišnje pauze posle dvostrukih preloma tibije i fibule (kosti potkolenice), a meč je završio sa 18 poena. Kod Argentine Andres Noćioni ubacio je 15, dok je Manu Đinobili imao 11, a Luis Skoka 10 poena. 

Sjedinjene Američke Države imaju pred sobom još četiri pripremne utakmice do putovanja u Rio – sa Kinom 25. i 26. jula, potom sledi duel sa Venecuelom 29. jula i onda generalna proba sa Nigerijom 1. avgusta. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Pol Džordžkošarkaška reprezentacija SADkošarkaška reprezentacija ArgentineKevin DurantKarmelo EntoniDemarkus Kazns

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara