"Stanković"
"Stanković"

Stanković potvrdio: Idem u Palermo, nadam se da će me Italijani pustiti da odigram revanš

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.08.14. | 23:49

„Ostaje žal za četvrtim golom, ali imamo dobru šansu za Ligu Evrope“, smatra Petar Grbić

StankovićVojislav Stanković je odigrao poslednji evropski meč u Humskoj 1 u dresu Partizana. Posle „ludog“ susreta sa Nefčijem, kapiten crno-belih potvrdio je da napušta crno-beli tabor i da karijeru nastavlja u Italiji.
Tačno je, odlazim u Palermo, ostali је da se definišu samo detalji. Nadam se da će mi uprava novog kluba izaći u susret i dozvoliti da odigram revanš u Bakuu, moram da ostanem koncentrisan na obaveze i pomognem drugovima da se plasiraju u Ligu Evrope“, rekao je Stanković.

Štoper crno-belih ne ume da objasni otkud su se domaćinu prvog meča baraža za plasman u Ligu Evrope vezale noge u prvih pola sata.
Opet smo, ko zna koji put ove sezone, loše ušli u utakmicu i primili dva gola. Posle toga smo pokazali karakter i dali tri, zasluženi pobedili, a imali i šansu za ubedljiviji trijumf, jer smo propustili 4-5 izuzetnih šansi“, dodao je Stanković.

Izabrane vesti

Grbić slavi gol sa navijačima na istokuJunak meča, bez sumnje, bio je Petar Grbić. U najboljoj partiji otkako je došao u Partizan, crnogorski vezista postigao je efekatan gol, mučio odbranu rivala i pobrao aplauze stroge publike što pokazuje da je odigrao meč kakav se od njega dugo očekivao.
Gubili smo 0:2, ali smo pokazali kakvog smo karaktera, čim smo uspeli da se vratimo. Moji saigrači su veliki borci i ja im na tome čestitam. Imamo dobru šansu da prođemo u Ligu Evrope, a siguran sam da ćemo u Bakuu odigati bolje, lakše nego u Beogradu. Ostaje samo žal za tim četvrtim golom koji bi nas približio grupnoj fazi“, napomenuo je Grbić.

(FOTO: Star sport)


tagovi

PalermoFK PartizanPetar GrbićSrbijaSuperligaVojislav Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara