"Vojislav protiv Neftčija"
"Vojislav protiv Neftčija"

Stanković u Interu... Ali iz Bakua

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.02.15. | 08:38

Obnove saradnje sa Partizanom ipak neće biti

Vojislav protiv NeftčijaPrethodnih dana se mnogo spekulisalo o ostanku Vojislava Stankovića u Partizanu. Čak je i on sam u petak nagovestio takvu mogućnost, ali od toga izgleda nema ništa. Kako prenosi Sport, on se neće vraćati u redove crno-belih. Prema navodima istog lista, on je dobio ponudu iz Azerbejdžana.

Naime, Inter iz Bakua je vrlo zainteresovan za njega, pa će defanzivac u ponedeljak otići na lekarske preglede i završne pregovore oko ugovora u glavnom gradu ove evroazijske zemlje. On je potvrdio da će potpisati ugovor na dve godine.
"Postojala je mogućnost da se vratim u Partizan, ali samo ukoliko ni klub, a ni ja ne pronađemo drugo rešenje do sredine tekuće sedmice. Ipak, tokom vikenda mi je stigao predlog, zatim i nacrt, pa i konkretna ponuda Intera iz Bakua, koju sam prihvatio. Već danas putujem za Tbilisi, kako bismo utanačili detalje", istakao je defanzivac.

Izabrane vesti

Oni su njega pratili još od duela Partizana sa Neftčijem u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
"Raspitivali su se nedavno i kod trenera Bojana Leontijevića, a onda se u subotu pojavio agent, koji me je upitao da li sam zainteresovan da se priključim. Procenio sam da je vreme za novi izazov i pristao", dodao je.

(FOTO: MNPressphoto)


tagovi

Zimski prelazni rok 2015Vojislav StankovićSrbijaFK Partizanmeđunarodni fudbalInter BakuEvropaAzerbejdžan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara