"Lamin Dijara"
"Lamin Dijara"

Stanojević u Pekingu sklapa tandem Lazović – Dijara!

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.02.15. | 16:30

Kineski klub moraće da izdvoji makar 700.000 evra za najboljeg strelca turske druge lige

Lamin DijaraDarko Lazović je odbio ponudu da u dresu Tijanđin Tede zaigra u Superligi Kine i odlučio se za Peking Enterprajz Aleksandra Stanojevića, a nekadašnji trener Partizana sada je na dobrom putu da u prestonički tim dovede još jednog miljenika crno-belih. Turski mediji naime pišu da da je Antalija dobila ponudu Pekinga za Lamina Dijaru.

Ne zna se tačno koliko su Kinezi ponudili novca za najboljeg strelca druge lige Turske, ali se navodi da u Antaliji očekuju barem 2.000.000 turskih lira, odnosno nešto više od 700.000 evra.

Izabrane vesti

Prepreku bi moglo da predstavlja navodno interesovanje još jednog neimenovanog kineskog kluba. Takođe, u Antaliji tvrde da ne žele da se rastanu sa senegalskim napadečem, strelcom 13 golova u prvih 19 kola lige, ali priznaju da klub živi u "teškim vremenima" i da bi "razmotrili ponude koje bi mogle da reše egzistencijalne probleme" što sluti da samo traže više novca.

Dijarin ugovor sa Antalijom ističe tek na leto 2017, ali pošto mu je već 31 godina možda bi ovo mogla da bude poslednja šansa Antalije da na njegovoj prodaji zaradi iole ozbiljniji novac.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

TurskaSuper ligPeking Enterprajzmeđunarodni fudbalLamin DijaraKinaDanko LazovićAntalija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara