""
""

Steaua do boda golom kakav se retko viđa - dvojica izigrala celu protivničku ekipu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.02.16. | 21:02

Jaši ostao neporažen u Bukureštu

Jaši i dalje ne zna za poraz, ni posle 11 uzastopnih mečeva! Ekipa italijanskog stručnjaka Nikole Napolija odolela je i na najtežem gostovanju u sezoni protiv Steaue (1:1) i tako značajno odaljila nekadašnjeg prvaka Evrope od borbe za titulu. Steaua sada za liderom Astrom zaostaje šest bodova, a ima i utakmicu više.

Izabrane vesti

Jaši je poveo u Bukureštu preko internacionalca iz Bosne i Hercegovine Bojana Golubovića. Igrao se 25. minut. Steaua je izjednačila na vreme, praktično čim je počelo drugo poluvreme, ali do potpunog preokreta nije došlo, iako je pred domaćinom bilo čitavih 45 minuta. 

Bod Steaui doneo je Stančiju i to se dogodilo na vrlo zanimljiv način. On i novajlija u ekipi Ćiprijan Marika jurnuli su ka golu rivala čim je sudija dao znak za početak drugog poluvremena, izmenjali nekoliko pasova, izbacili kompletan tim Jašija iz igre i to je bilo 1:1. Gol kakav se svakako ne viđa svaki dan. Ipak, slaba uteha za navijače domaćeg tima koji će po svoj prilici posle tri godine morati da preda pehar namenjen šampionu Rumunije Astri ili velikom rivalu Dinamu...

LIGA 1 – 26. KOLO:

Petak:
Poli Temišvar – Petrolul (1:0)
/Barbut 42/

Subota:
Univerzitatea Krajova – Kluž 0:1 (0:0)
/Bud 80/

Steaua – KSMS Jaši 1:1 (0:1)
/Stančiju 46 - Golubović 25/

Targu Mureš – Botošani 1:0 (1:0)
/Tukudean 14/

Nedelja:
17.00 Konkordija – Voluntari
19.30 Astra Đurđu – Dinamo Bukurešt

Ponedeljak:
19.30 Vitorul - Panduri

(foto: Action Images)


tagovi

Targu MuresSteauaRumunija liga 1RumunijaLiga 1EvropaBotošani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara