"Mihajlović"
"Mihajlović"

Stefan Mihajlović silno motivisan: Daću maksimum za Rad!

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.02.15. | 10:37

„Neću se štedeti! Na taj način želim da se zahvalim svim ljudima koji vole klub, trenerima, upravi i navijačima i da se na proleće svi zajedno radujemo uspesima Građevinara“, rekao je mladi golgeter

Mihajlović

Doskorašnja velika nada Crvene zvezde Stefan Mihajlović ove zime je stigao na Banjicu, gde će imati novu priliku da pokaže sav svoj potencijal i stavi do znanja čelnicima srpskog šampina da su napravili veliku grešku što su ga se tako olako odrekli.

Izabrane vesti

Čini se da je Rad idealan klub za mladog golgetera.
„Za Rad me vezuje dosta toga. Ovaj klub je oduvek bio poštovan u krugu moje porodici, pa samim tim i kod mene. Moj otac je jedan period radio kao sportski direktor kluba sa Banjice i tada sam još direktnije zavoleo klub koji je afirmisao puno fudbalera i reprezentativaca“, rekao je mladi napadač.

Njegov otac Radmilo u Nemačkoj je odigrao preko 100 utakmica nastupajući za minhenski Bajern, Šalke i Ajntraht iz Frankfurta, ali ta činjenica više ne predstavlja opterećujući factor za mladog napadača
„Možda kada sam bio mlađi, sada više ne. Maksimalno sam koncentrisan na svoje treninge, svoju igru i želim da se sam izgradim kao igrač koji će uvek doprinositi ekipi“.

Koliko Rad može u drugom delu sezone?
„Sve zavisi od starta prvenstva. Ekipa jeste mlada, ali ima potencijal. Najvažnije je da osiguramo superligaški status, a onda možemo sigurnije da prezentujemo sav svoj fudbalski kvalitet tima. Iskreno, ne brinem da nećemo izboriti opstanak u eliti, jer za to zasigurno imamo sve preduslove. Dobro odrađene pripreme su jedan od tih argumenata. Drugi je to što ćemo utakmice kao domaćini igrati na Banjici, a ne na neutralnom terenu kao tokom jesenje polusezone“.

Šta navijači Rada mogu očekivati od Stefana Mihajlovića?
„Neću se štedeti! Spreman sam da svaki put dam maksimum od sebe za Rad i na taj način se zahvalim svim ljudima koji vole klub, trenerima, upravi i navijačima i da se na proleće svi zajedno radujemo uspesima Građevinara“, poručio je na kraju razgovora centarfor banjičkog superligaša Stefan Mihajlović.

(FOTO: FK Rad)


tagovi

SuperligaStefan MihajlovićSrbijaRad

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara