""
""

Stepi vodi Nišlije! Da li se to Bekvalac šali? Hoću da budem selektor...

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.03.14. | 08:49

Iskusni stručnjak u ponedeljak stiže iz Nemačke da preuzme kormilo Radničkog, dosadašnji trener demantovao da je razlog odlaska sa Čaira ponuda OFK Beograda

Otišao je Dragoljub Bekvalac – stiže Dragoslav Stepanović! Iskusni stručnjak, priznat u Nemačkoj, koji je pre nekoliko godina trenirao Vojvodinu, a pre toga Čukarički, vraća se u srpski fudbal i to na klupu niškog Radničkog, gde će zameniti isto tako iskusnog kolegu koji je naprasno napustio Čair.
„Rezervisao sam kartu, stižem u ponedeljak. Ništa konkretno nismo pričali, izuzev da sam letos bio u kombinaciji, da imaju velike ambicije, podižu i drugu tribinu, imaju brojnu i sjajnu publiku. Tako, sve lepo… Dovoljne su nedelja-dve da upoznam tim, ligu. Radnički ima stručne ljude koji već rade s igračima, tako da to ne može da bude velik nedostatak…“, obelodanio je Stepanović, a prenosi Žurnal.
Isti list navodi da se Bekvalac juče vratio u Novi Sad, iako se po kuloarima moglo čuti da je razlog napuštanja Radničkog navodna ponuda da se vrati u OFK Beograd.
Jedina istina je da više nisam trener Radničkog iz Niša, a smominjanje mog imena u kontekstu novog šefa struke OFK Beograda nema veze sa istinom. Pomenuti klub ima trenera, između ostalog ja želim da budem selektor Srbije“, šaljivo je prokomentarisao Bekvalac.

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti

 

 


tagovi

SuperligaSrbijaRadnički NišDragoslav StepanovićDragoljub Bekvalac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara