""
""

Stevanović stigao u Sevilju, Vojvodini ide milion i po evra!

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.01.13. | 19:12

Prvotimac Vojvodine je danas doputovao u Andaluziju, a sutra će posle lekarskih pregleda potpisati i ugovor

 

Izabrane vesti

Vojvodina je ostala bez ponajboljeg igrača. Reprezentativac BiH Miroslav Stevanović je otipao u redove španskog prvoligaša Sevilje.

Španci su tako priveli kraju višednevni posao i pobedili u konkurenciji Šalkea i Herte koji su takođe želeli Stevanovića. Brzonogi vezista je danas doputovao u Sevilju i izazvao popriličnu pažnju španskih medija. Na aerodormu su ga dočekali saigrač iz reprezentacije i defanzivac Sevilje, Emir Spahić, kao i predstavnik kluba Huan Matagon. Gotovo svi sportski sajtovi na Pirinejima su objavili da je Sevilja dobila ozbiljno pojačanje.

Stevanović će sutra oko podneva biti povrgnut lekarskim pregledima, a ako ne bude nekih neprijatnih iznenađenja na tim testovima, u četvrtak 3. januara će biti i zvanično predstavljen kao pojačanje kluba iz Andaluzije.

Španski mediji prenose i da će Vojvodini na ime obeštećenja pripastio 1.500.000 evra. Time se nastavila tradicija da Lale prodaju svoje najbolje igrače u zimskom prelaznom roku, pošto su na sličan način Novi Sad napustili i Gojko Kačar (Herta) i Slobodan Medojević (Volfsburg). 


tagovi

Miroslav StevanovićPrimeraSeviljaŠpanijaSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara