""
""

Stevanović trebalo da večeras debituje za Sevilju, ali nema čiste papire

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.01.13. | 13:41

Ista situacija je i sa još jednim bivšim vezistom Vojvodine Almamijem Moreirom koji nije dobio potrebnu dokumentaciju da bi zaigrao za Salamanku

 

Izabrane vesti

Uprava Sevilje još uvek nije dobila sve papire kako bi transfer Miroslava Stevanovića mogao biti kompletiran. Bosanski reprezentativac je bio u planu Mičela Gonzalesa za večerašnju utakmicu Kupa Kralja sa Majorkom, koja je na programu od 19.30 na stadionu Ramon Sančez Pizhuan. 

Bivši igrač Vojvodine je prošle nedelje potpisao ugovor sa Andalužanima, ali čelnici španskog kluba polako gube strpljenje, jer preostala dokumentacija još uvek nije stigla na njihovu adresu. Još jedan bivši igrač Vojvodine Almami Moreira ima problema sa dokumentacijom vezanom za transfer u ekipu Salamanke, koja se takmiči u španskoj trećoj ligi. 

Čelni ljudi Salamanke su optimisti i nadaju da će u najskorije vreme dobiti svu potrebnu papirologiju kako bi dolazak miljenika navijača Partizana među Petrolejce mogao biti ozvaničen, posebno jer se Doktor Mo odlično pokazao na treninzima i spreman je da se posveti obavezama u novom klubu. Salamanka naredni susret igra u nedelju sa ekipom Hetafe B.


tagovi

Almami MoreiraMiroslav StevanovićPrimeraSalamankaSeviljaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara