"Crnomarković u duelu sa Golubovićem iz Partizana "
"Crnomarković u duelu sa Golubovićem iz Partizana "

Stigla ponuda u Ivanjicu: Đorđe Crnomarković pred potpisom za Olimpiju

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.06.16. | 16:25

Štoper Javora na ceni

Crnomarković u duelu sa Golubovićem iz Partizana Dobre igre u minuloj sezoni i status jednog od glavnih igrača Javora mogle bi vrlo brzo da donesu Đorđu Crnomarkoviću šansu karijere. Pouzdani defanzivac je tokom proleća privukao pažnju mnogih klubova, mahom iz regiona, a kako sad stvari stoje, najveće šanse da da angažuje ima Olimpija iz Ljubljane.

Slovenački prvak je, saznaje MOZZART Sport, već poslao zvaničnu ponudu na adresu Javora, očekuje se da odgovor čelnika ivanjičkog kluba bude pozitivan i sve je izvesnije da bi posao mogao da se realizuje najkasnije do ponedeljka.

Izabrane vesti

Time bi Olimpija dobila četvrto pojačanje ovog leta, jer su prethodno stigli napadač Etijen Velikonja (Kardif), Andraž Krim (Omonija, Kipar) i štoper Leo Ejup (Krka, Novo Mesto), dok bi Đorđe Crnomarković dobio šansu karijere, pošto će popularni Zmajevi napasti Ligu šampiona, gde takmičenje počinju od drugog kvalifikacionog kola i prva prepreka na putu ga grupnoj fazi biće im Trenčin iz Slovačke.

Đorđe Crnomarković (23) je pre Javora proveo jednu sezonu u Donjem Sremu, a u minulih godinu dana pominjao se kao potencijalno pojačanje Atalante i Rijeke, a povremeno dovodio u vezu sa Crvenom zvezdom i Partizanom.

Pročitajte sve vesti vezane za prelazni rok u našem SPECIJALU, ili klikom na tag „LETNJI PRELAZNI ROK 2016“.

(FOTO: Star sport)  


tagovi

SuperligaSrbijaOlimpija Ljubljanaletnji prelazni rok 2016JavorĐorđe Crnomarković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara