""
""

Što je u Mančester Sitiju višak, za Valensiju je luksuzna roba

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.02.16. | 10:22

Španski klub pored trenera Pelegrinija, razmišlja da plati preko 30.000.000 evra za francuskog vezistu Samira Nasrija

Najavljeni dolazak Pepa Gvardiole podrazumeva i brojne odlaska sa Etihada narednog leta. U prvom redu, Manuela Pelegrinija. Čileanski stručnjak će morati da traži drugi posao, a  prema infromacijama iz Španije, Valensija je najviše zagrizla sa popularnog Inženjera. Ako Geri Nevil ne ostane na klupi Slepih miševa, klub sa Mestalje će novog trennera birati između Pelegrinija i Rafe Beniteza.

Izabrane vesti

Međutim, nije samo Pelegrini taj kojeg bi Gvardiola mogao da utera u naručje Valensiji. I neki igrači bi mogli put Mestalje... Pre svega oni koji imaju veze sa menadžerom Žoržom Mendesom i investicionim fondom Dojen Sports koji imaju veliki uticaj na Valensijinog vlasnika Pitera Lima. Tako bi Siti mogao da napusti Elijakim Mangala. On je i prošlog leta bio na ivici prelaska na Mestalju u sklopu transfera Nika Otamendija u suprotnom pravcu. Međutim, na kraju je odbio da napusti Mančester Siti. Sada je opet aktuelna priča o njegooj selidbi u španski klub...

Drugi igrač koji bi mogao sa tmurnog Ostrva u sunčanu Valensiju je Samir Nasri. Njega mnogi vide kao prvog u redu fudbalera koji će postati višak posle dolaska Pepa Gvardiole. Na Ostrvu baš i ne postoji mnogo interesa za njega, ali u Valensiji su prema pisanju španskih medija spremni da plate čak 31.500.000 evra za Francuza koji ove sezone nije u prvom planu u ima problema sa povredama.

(FOTO: Action images)


tagovi

ValensijaŠpanijaSamir NasriPrimeraPremijer ligaManuel PelegriniMančester SitiEvropaEngleskaElijakim Mangala

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara