"Hristo Stoičkov"
"Hristo Stoičkov"

Stoičkov: Ako Bejl vredi 100 miliona, ja bih bio neprocenjiv! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.08.13. | 11:42

Legendarni Bugarin ne može da veruje da Real zaista želi da basnoslovno plati Velšanina

Hristo Stoičkov

Trenutno je bez posla, a od 2007, kada je bio trener Selte iz Viga, nije bio aktivan u Španiji, međutim u ovoj zemlji Bugarin Hristo Stoičkov i dalje uživa veliku popularnost, pre svega zbog sjajnih igara u dresu Barselone u dva navrata (1990-1995. i 1996-1998).

Izabrane vesti

Neretko španski mediji pitaju Stoičkova za mišljenje, između ostalog i zbog toga što je poznat kao čovek bez dlake na jeziku i što je spreman da iskritikuje svakoga, a ovog puta na njegovoj meti našao se Velšanin Geret Bejl i činjenica da je Real Madrid spreman da Totenhemu za njega plati 100 miliona evra.
"Ako Bejl vredi 100 miliona, onda bih ja u svoje vreme bio neprocenjiv! Uostalom, nijedan Englez (Bejl je Velšanin, prim.aut.) nikada nije postigao ništa u španskoj ligi", rekao je Stoičkov, verovatno misleći na primere Džonatana Vudgejta i Majkla Ovena, dok za Dejvida Bekama ne može da se kaže da "nije postigao ništa".

Bugarin se osvrnuo i na nove vesti iz Londona da je Bejl odbio da trenira s Totenhemom, navodno rekavši da nikada više neće trenirati s Pevcima i tako je jasno stavio do znanja čelnicima kluba da moraju da ga prodaju.
"Na taj način, Bejl je pokazao nedostatak poštovanja prema saigračima", tvrdi Stoičkov.

Pogledajte i zbog čega Stoičkov misli da bi on bio neprocenjiv. Ovo su neki od njegovih najboljih poteza... 

(Foto: Action Images)


tagovi

BugarskaEngleskaEvropaGeret BejlHristo StoičkovPremijer ligaPrimeraReal MadridŠpanijaTransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara