"Zoran Stojadnovic"
"Zoran Stojadnovic"

Stojadinović brine i o budžetu Partizana

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.04.13. | 16:58

Sportski direktor Crvene zvezde sa generalnim sekretarom crno-belih Darkom Gruborom pričao o porezu na dodatnu vrednost. Možda i o zaostalim dugovima iz vremena kad je bio menadžer pojedinim fudbalerima kluba iz Humske 1?

 

Zoran StojadnovicDirektor Crvene zvezde i generalni sekretar Partizana za istim stolom! Nije baš česta pojava u našem fudbalu, ali su gestom za svaku pohvalu Zoran Stojadinović i Darko Grubor pokazali kako je i to moguće, u danima kad se večiti rivali bore za titulu. Na poziv prvog operativca crno-belih, čovek zadužen za sportska pitanja na Marakani obreo se danas u Humskoj 1, gde ga je dočekao potpredsednk Mile Jovičić.

Izabrane vesti

Centralna tema razgovora bio je porez na dodatnu vrednost na odlazeće transfere od 1. januara 2005. kojim bi, kao najveće izvoznike fudbalera iz Srbije, najviše oštetio kasu klubova sa Topčiderskog brda. Zbog toga su pre nekoliko dana počeli pregovori između Crvene zvezde, Partizana i Fudbalskog saveza Srbije sa predstavnicima Poreske uprave.
Dugo sam bio u menadžerskom poslu, `malo` se razumem u problematiku, gledali smo kako možemo da uštedimo klubovima neki dinar“, rekao je Zoran Stojadinović za Mozzartsport, posle sastanka sa Gruborom.

Iz njegove izjave može se zaključiti da večiti zajedno rade na rešavanju ovog problema, koji je, prema Stojadinovićevim rečima, bio jedina tema sastanka.
U Humskoj 1, ipak, saznajemo da se kako se razgovaralo i o dugovanjima Partizana (na ime procenata od obeštećenja) prema sadašnjem sportskom direktoru Crvene zvezde, iz perioda kad je ovaj bio menadžer pojedinim fudbalerima Parnog valjka. Minulih godina Stojadinović je, direktno ili posredno, brinuo o karijerama Simona Vukčevića, Zvonimira Vukića, Vladimira Stojkovića, Lamina Dijare, a pre nego što je zamrznuo menadžersku licencu, kako bi se posvetio funkciji u Crvenoj zvezdi, „njegovi“ igrači u Partizanu bili su Darko Brašanac, Vojislav Stanković, Saša Marković i Nikola Petrović.

 

Pišu: Dejan Stanković i Aleksandar Joksić

 

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaDarko GruborfudbalFK PartizanSrbijaSuperligaZoran Stojadinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara