"Stojadinović"
"Stojadinović"

Stojadinović: Garido i Abiola pravi izbor za nas, pojedinci me oduševili napretkom (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.02.13. | 20:44

Sportski direktor crveno-belih istakao da je Nikola Petković za sada opravdao očekivanja uprave, za nove strance u timu rekao da će se isplatiti njihov dolazak, a zatim se osvrnuo i na domaće, gde je izdvojio kapitena Milijaša i Mladenovića kao igrače koji su najviše napredovali

 

StojadinovićSportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović priključio se ekipi na pripremama u Antaliji, a već prvog dana bio je pun utisaka.
„Prezadovoljan sam onim što sam video, od hotela, pa do terena gde se igrala utakmica, ali i ostali tereni, uslovi su fenomenalni, mislim da bolje ne može. Jako sam zadovoljan igrom Nikole Petkovića, a i uopšte njegovim dolaskom, iskustvom, ponašanjem i radom vidim da je opravdao naša očekivanja“, rekao je Stojadinović.

Izabrane vesti

On se potom osvrnuo i na dolazak nova dva stranca u ekipu, Garida i Abiole.
„Garida još uvek nisam gledao, pošto nije igrao protiv Esbjerga, ali, razgovarao sam sa njim. On je zadovoljan, a ja lično očekujem dosta od njega, mislim da ovoj ekipi treba ovakav igrač, i koristiće nam puno. Trebaće su samo malo vremena da nauči jezik, pošto igra na veoma zahtevnoj poziciji, i mora bar osnove da nauči kako bi se što pre uklopio. Što se Abiole tiče, on nije 100% spreman, trenutno se nalazi na nekih 60 do 70%, i trebaće mu dve do tri nedelje da uđe u pravu formu. Mislim da će nam takav igrač, takvih sposobnosti i kapaciteta biti od velike koristi. Mislim da sam napravio pravi potez što sam ga doveo“, objasnio je Stojadinović.

Sportski direktor crveno-belih je za kraj dao i svoje viđenje dosadašnjeg toka priprema.
„Ne treba da nas zabrinjava rezultat protiv Esbjerga, a isto tako ne bi trebalo da obraćamo pažnju ni na pobede koje smo ostvarili, bitno je kako se ekipa ponaša, kako se igrači postavljaju, kakva je koncepcija, način pristupa... Možda je mali umor uticao na rezultat protiv Esbjerga. Inače, moram da istaknem da sam posebno zadovoljan napretkom Nenada Milijaša i Filipom Mladenovića, koji su dosta posla uradili i nadogradili se na formu iz prvog dela sezone“, zaključio je Stojadinović.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Abiola DaudaAntalija 2013FK Crvena zvezdaEvropaLuis GaridoSrbijaSuperligaZoran Stojadinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara