"Stojadinović"
"Stojadinović"

Stojadinović: Nemamo ni za avionsku kartu, kamoli za pojačanja!

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.01.13. | 09:43

"Kueva nije izgubljen, a šta ako kaže da hoće da dođe. Zar treba igrač, kojeg mi želimo da dovedemo, da je plati iz svog džepa?! Ili da je ja platim, pa da posle kažu kako imam kombinaciju, da je sukob interesa…", kaže sportski direktor Zvezde

Stojadinović

Finansijska situacija na “Marakani” je takva da potencijalnim pojačanjima nemaju da plate ni za avionsku kartu!? Želeo je sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović da dovede reprezentativce Venecuele i Perua, Grendija Peroza i Kristijana Kuevu, ali bez novca se jednostavno ništa ne može.
“Jednog smo igrača izgubili, Peroza, još postoji mogućnost da dovedemo Kuevu, međutim, vrlo je moguće da bude isti slučaj. Moramo da pogledamo stvarnosti u oči, novca nemamo. Jer, ne dao Bog da Kueva dobije našu vizu i da ne potpiše za neki drugi klub u narednih nekoliko dana, ne bismo imali da mu platimo avionsku kartu”, priznao je Stojadinović u razgovoru za Sportski žurnal.
“Prema tome, da se ne lažemo, možda sam malo gubio vreme, jer sam mislio da ćemo naći način, ali nemamo ni dinara za nove igrače. Neka se ljuti ko god hoće zbog ovih reči, to je stvarnost, a bio bi presrećan kad bi se sve promenilo u naredna tri-četiri dana."

Kueva izgleda nije sve završio sa brazilskim Ponte Pretom.
“Nije, ali šta nam to vredi. Šta ako kaže da hoće da dođe. Zar treba igrač, kojeg mi želimo da dovedemo, da je plati iz svog džepa?! Ili da je ja platim, pa da posle kažu kako imam kombinaciju, da je sukob interesa…"

I predsedniku Zvezde Draganu Džajiću su vezane ruke.
“Šta će da kaže, vidi i on da nemamo žutu banku. Isto je rekao… Provlači se po medijima kako on neće igrače koje ja hoću, ali je sam realno sagledao stvari i izneo činjenicu da nemamo novac."

Još gora je situacija u slučaju Miloša Kosanovića, jer za razliku od dvojice Južnoamerikanaca koji bi došli kao slobodni igrači, Krakovija traži 220.000 za mladog defanzivca.
“Pa, kako da pričamo o njemu, kad ne možemo da dovedemo igrače koji nemaju obeštećenje. Odakle da poljskom klubu platimo 220.000 evra!? Ponavljam, daj Bože da neko donese 500.000 ili milion evra za prelazni rok."

Vrlo je moguće da će Zvezda sa starim snagama dočekati prolećni deo sezone.
“Ne da je moguće, već vrlo izvesno”, zaključio je Stojadinović.

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


 


tagovi

FK Crvena zvezdaGrendi PerozoKristijan KuevaSuperligaZoran Stojadinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara