""
""

Stojanović odgovorio Mihajloviću: Nisam te oterao, samo sam rekao da nećeš igrati

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.02.14. | 10:25

''Bolje je da u Slobodi odigra deset utakmica nego da u Zvezdi sedi na klupi'', kaže šef struke crveno-belih

Optuženi, branite se. Na oštar napad Stefana Mihajlovića ka Slaviši Stojnoviću šef struke Crvene zvezde uzvraća daleko mirnijim tonom od mladog napadača i ističe da ga nije sklonio iz ekipe, kako je to mladi špic dan ranije predstavio.

Mihajlović je osuo paljbu ka treneru, rekavši kako mu na pripremama nije davao šansu ni kad je ekipa ubedljivo vodila, pa je nezadovoljan tretmanom poslednjeg dana prelaznog roka proslećen na pozajmicu užičkoj Slobodi.
Iznenađen sam njegovom reakcijom i stavom. Daleko od toga da sam ga sklonio iz Zvezde. Istina je da sam mu na početku priprema rekao da će imati malu minutažu na proleće. U tim godinama je najbolje da igra, da ima utakmice u nogama. Napravio je pametan potez što je prihvatio da bude u Slobodi do kraja sezone. Neka tamo odigra deset utakmica i biće na dobitku. Bolje to nego da sedi na klupi u Zvezdi ili na tribinama“ objasnio je Stojanović za Kurir.

Izabrane vesti

Trener Zvezde ističe da je skromna minutaža Stefana Mihajlovića u pripremnim utakmicama posledica oštre konkurencije za mesta u napadu.
Posle završetka jesenjeg dela pričalo se da će Abiola Dauda i Filip Kasalica napustiti klub. Kad je rečeno da ostaju konkurencija u napadu je postala paklena. Tu su još Dragan Mrđa, Đorđe Rakić i Ifeani Onjilo. Nema istine u tome da sam Stefana Mihajlovića namerno sklonio i da mu zbog toga nisam dao šansu tokom priprema. Jednostavno, spremao sam ekipu koja može da nam donese titulu“, dodao je Stojanović.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaStefan MihajlovićSrbijaSlaviša StojanovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara