""
""

Stojke poručio Ninkoviću: Ne priznajem ti ove golove ako ga ne daš u derbiju (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.10.13. | 20:12

"Moramo da pobedimo Zvezdu", odgovara vezista Partizana, a direktor Nađ kaže da je zadovoljan rođendanskim poklonom u vidu pobede u Nišu

Parni valjak je trećom brzinom protutnjao Čairom, plasirao se u četvrtfinale Kupa Srbije i nagovestio da spreman čeka utakmicu jeseni, gostovanje Crvenoj zvezdi u 145. večitom derbiju. Junak susreta sa Radničkim, Nikola Ninković – pokretač akcije za prvi i strelac dva gola – kaže da je Partizan složio se sa konstatacijom da su crno-beli konačno od prvog minuta zaigrali onako kako bi pretendent na trofeje morao: agresivno i napadački.
"Nije da nismo u prethodnim utakmicama manje želeli pobedu ili lošije ušli u meč, ali u Nišu smo uradili ono što nismo na nekoliko poslednjih. Brzo smo iskoristili prvu ozbiljniju šansu, a kad Partizan povede na vreme onda protivnik, realno, nema mnogo šansi da uzvrati", kaže Ninković, koji kaže da izdanje u osmini finala Kupa Srbije "nije najbolje što zna i da može više od prikazanog".

Ninkovićev razgovor sa novinarima ispred stadiona Čair slušao je golman Partizana Vladimir Stojković, koji je u prolazu dobacio:
"Ne priznajem ti ove golove ako ga ne daš u derbiju"!

Izabrane vesti

Mladi vezista se nadovezao:
"U pravu je Stojke, želim i ja gol protiv Zvezde. Drago mi je što sam proradio u pravom trenutku, međutim, ni eventualni pogodak mi neće mnogo značiti ako ne dobijemo u subotu. Moramo da pobedimo Zvezdu".

Iza Partizana je nekoliko burnih dana, pa se postavlja pitanje da li su igrači bili dodatno motivisani u Nišu, imajući u vidu da se njihov trener Vuk Rašović bori za opstanak na klupi.

"Stvarno nisam upućen u te događaje, ali ću vam reći stav nas igrača: mi koji radimo svaki dan s njim nemamo nikakav problem s Vukom. Naprotiv, poštujemo ga, kao i on nas. Mislim da i ostali ljudi u klubu nemaju primedbi na njegov rad. I zbog Rašovića mi je drago štmo smo pobedeili Radnički", zaključio je Ninković.

Koliko je svima u Humskoj 1 laknulo posle plasmana u četvrtfinale kupa možda najbolje opisuju reči Alberta Nađa.
"Hvala igračima što su mi na ovaj način čestitali rođendan", rekao je sportski direktor Paritzana, koji je juče napunio 39. godina.

(FOTO: Star sport)


tagovi

145. derbi145. večiti derbiNikola NinkovićFK PartizanSrbijaSuperligaVladimir Stojković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara