"Ilija Stolica"
"Ilija Stolica"

Stolica debituje u Subotici: Pokazaćemo koliko smo napredovali

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.11.16. | 14:32

Voždovac se nada prekidu crne serije

Ilija StolicaSeriju od pet uzastopnih ligaških poraza Voždovac će pokušati da prekine u Subotici. Predvođeni novim šefom stručnog štaba Ilijom Stolicom, Zmajevi odlaze na sever države, gde ih u subotu (13.30) čeka duel sa Spartakom, ekipom koju su krajem oktobra eliminisali iz Kupa Srbije.

Svesni su pak da ih sad očekuje potpuno drugačiji meč.
Pauza nam je dobro došla. Dobro smo radili u periodu iza nas. Verujem da ćemo pokazati na terenu koliko smo napredovali. Uradili smo analizu i dobro poznajemo rivala, ali verujem i da su oni nas dobro skenirali. Kup jeste drugo takmičenje, ali nama nedostaje i veći bodovni saldo. Spremni smo da se nadigravamo u i spremno ulazimo u meč. Kada je kadrovska slika u pitanju, raduje da su svi na okupu, a ekipi su se priključili i reprezentativci Filipović i Blagojević“, predočio je Ilija Stolica, koji je posle prvog kruga šampionata zamenio Bratislava Živkovića na klupi kluba sa Dušanovca.

Izabrane vesti

Pavlović između Georgijevića i StojanovićaVoždovac je trenutno 12. na tabeli Superlige, ali je prethodna dva gostovanja u Subotici rešio u svoju korist (1:0, 2:0).
Pauzu smo dobro iskoristili da se što bolje pripremimo i upoznamo sa radom novog šefa. Kada je Spartak u pitanju, nema nepoznanica, ali očekujemo drugačiju utakmicu od one koja je bila u kupu“ – dodao je kapiten Miloš Pavlović.

Prema kvotama Kladionice MOZZART, kec na susretu Spartak Ždrepčeva krv - Voždovac plaća kvotom 1,95, iks je 3,25, a dvojka vredi 3,80.  Sve kvote možete pogledati OVDE.

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

Ilija StolicaMiloš PavlovićSrbijaSuperligafk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara