"Vlad Kirikeš proslavlja pogodak protiv Čelsija"
"Vlad Kirikeš proslavlja pogodak protiv Čelsija"

Štoper Steaue zaludeo Abramoviča: Kirikeš stiže na Stamford Bridž? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.04.13. | 17:03

Vlasnik Plavaca učiniće sve da 23-godišnjak dođe u London, čime bi pretekao zainteresovane rivale Milan, Real Madrid, Borusiju Dortmund, Atletiko Madrid i Zenit

Vlad Kirikeš proslavlja pogodak protiv ČelsijaNedavno je protiv Čelsija odigrao fenomenalno, čak bio i strelac u Londonu, a od sledeće sezone mogao bi da obuče dres Plavaca - 23-godišnji štoper Steaue Vlad Kirikeš toliko je oduševio Romana Abramoviča, da je ovaj čvrsto rešen da reprezentativca Rumunije dovede na Stamford Bridž.

Stameni štoper prvoplasirane ekipe rumunskog šampionata zaludeo je čitavu Evropu! U redu za njegove usluge stoje velikani poput Milana, Real Madrida, Borusije Dortmund, Atletiko Madrida i Zenita, a izgleda da je još uvek aktuelni šampion Evrope spreman da započne pregovore sa predsednikom Điđijem Bekalijem, kako bi kompletan posao bio što pre kompletiran.

Izabrane vesti

Kikikešov menadžer, Viktor Bekali, istakao je da Rumuna prati veliki broj klubova, ali da još uvek nije bilo zvaničnih ponuda.
"Da, istina je, mnogi klubovi su zainteresovani za Kirikeša, ali, još uvek se ništa konkretno ne dešava. Mislim da neće biti problema oko njegovog transfera, ali je prvo potrebno da se postigne dogovor sa klubom, koji ga sigurno neće lako pustiti", rekao je Bekali.

Procenjuje se da će Čelsi, ili bilo ko drugi morati da izdvoji minimum 15 miliona evra kako bi Kirikeš otišao i Bukurešta.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Borusija DortmundČelsiEngleskaEvropaItalijaLiga EvropeMilanPremijer ligaRumunijaVlad Kirikeš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara