""
""

Štrajk u Zemunelu! Opet...

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.07.15. | 09:50

Radnici na Partizanovom trening kompleksu opet u raskoraku sa upravom kluba

Nije prvi, verovatno ni poslednji put, a obično se dešava u osvit velikih utakmica. Tako su i sad, dan uoči duela sa Dilom Gori u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, zaposleni u Sportskom centru „Zemunelo“ stupili u štrajk. I to upozorenja, pa su od 09.00 do 10.00 obustavili rad.

Jasan poruka rukovodstvu Partizana da se ne mire sa očigledno neispunjenim višemesečnim obećanjima na planu regulisanja finansijskih prinadležnosti. Situacija je takva da se radnicima u trening kompleksu crno-belih duguju četiri plate i sedam markica za prevoz.

Izabrane vesti

Svesni situacije da klub iz Humske 1 u utorak od 20.45 igra važan meč sa prvakom Gruzije, zaposleni će, ipak, već popodne biti na usluzi prvom timu, spremiti teren izabranicima Zorana Milinkovića za poslednji trening pred duel sa Dilom Gori, istovtremeno i obezbediti sve uslove za smeštaj u karantinu do početka utakmice.

Isto važi i za treninge mlađih kategiorija, čijim se trenerima - takođe - duguje nekoliko plata, na šta su skretali pažnju čelnicima kluba. Ako ih ovi uopšte čuju...

(FOTO: MN Press)


tagovi

ZemuneloSuperligaštrajkSrbijaFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara