""
""

Stvarno je Ludak! Bijelsa na klupi mešao kafu dok su igrači slavili gol za prvu pobedu u sezoni (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.08.14. | 19:40

Kontroverzni trener Marseja je na neviđen način odreagovao posle gola Žinjaka za trijumf Marseja nad Genganom

Ako se neko i dalje pita zašto Marsela Bijelsu zovu El Loko (Ludak), možda će mu večerašnji meč njegovog Marseja i Gengana dati odgovor.

Izabrane vesti

Kontroverzni i genijalni argentinski stručnjak je sa Marsejom u trećem kolu Lige 1 došao do prve pobede u sezoni posle dva vezana kiksa, ali uopšte nije pokazivao oduševljenje. Štaviše, Argentinac je šokirao Francuze i fudbalski svet načinom na koji je „proslavio“ pobedonosni gol Pjer-Andrea Žinjaka. U prvom minutu drugog poluvremena, Žinjak je zakucao volej u surotopan ugao Genganovog gola i, ispostaviće se, doneo pobedu Marseju.

Dok su se Žinjak i saigrači radovali, Bijelsa je bez ikakvih emocija mešao kafu na klupi Marseja!? Kada je dovoljno zasladio crni napitak, Bijelsa je hladnokrvo otpio gutljaj i nastavio da prati meč.

Inače, Marsej je apsolutno zasluženo došao do prve pobede. Bijelsina ideja visokog presinga i dominacije u posedu lopte je počela da daje rezultate. Marsej je dominirao u prvom poluvremenu, nizao šanse i Gengan se jedva odbranio.

Ono što gosti nisu naplatili u prvom poluvremenu, jesu u drugom delu igre. Žinjak je prelepim golom doneo vođstvo Marseju. I posle tog pogotka, Bijelsini puleni su nastavili da dominiraju i promašili su još par sjajnih prilika. Zaslužili su ubedljiviji trijumf, ali su na kraju umalo doživeli šok pošto je Gengan iz jedine ozbiljne prilike na meču pogodio prečku posle šuta Lemetra. Bila bi to zasita nepravda prema Bijelsi i njegovim igračima...

LIGA 1 – 3. KOLO:

Petak:

Evijan – PSŽ 0:0

Subota:

Gengan – Marselj 0:1 (0:0)
/Žinjak 46/

20.00 Bastija – Tuluz
20.00 Lil – Lorijan
20.00 Monpelje – Mec
20.00 Nica – Bordo
20.00 Rems – Kaen

Nedelja:

14.00 Lion – Lans
17.00 Sent Etjen – Ren
21.00 Nant - Monako

(FOTO: Action images)


tagovi

Andre-Pjer ŽinjakEvropaFrancuskaLiga 1Marselo BijelsaMarselj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara