"Kruze između Milera i Ozila"
"Kruze između Milera i Ozila"

Super ponuda ludom Maksu - 13.000.000 evra po sezoni

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.05.17. | 12:29

Kinezi, naravno

Kruze između Milera i OzilaNisu uspeli da dovedu Pjera Emerika Obamejana, ni Entonija Modesta, ali možda hoće Maksa Kruzea. Čelnici Tjanđin Kvanžana, na čijoj klupi sedi Fabio Kanavaro, ponovo su se okomili na nemačko tržište, u pokušaju da pronađu odgovarajućeg špica. Prema poslednjim informacijama, to bi mogao da bude prvotimac Verdera, koji ove sezone blista u dresu  Zelenih.

Kinezi su pred povremenog reprezentativca Nemačke stavili ogroman novac. Ponudili su mu platu od čak 13.000.000 evra po sezoni. Plus, spremni su da plate 15.000.000 evra klubu na ime obeštećenja, koliko iznosi otkupna klauzula. Verder bi mogao da ga pusti, iako se baš na njegovom učinku (14 pogodaka) spasao veoma nezavidnog položaja na sredini sezone. Pitanje je samo da li se Maksu ide na Istok, u martu je napunio 29 godina i deluje da još nije rekao poslednu reč u evropskom fudbalu. Pogotovo što bi bio daleko od očiju selektora Joakima Leva pred Mundijal u Rusiji.

Izabrane vesti

S druge strane, Tjanđin očigledno po svaku cenu želi što privlačnije ime. Nije im uspelo sa Dijegom Kostom (Čelsi), Nikolom Kalinićem (Fjorentinom), pa pomenutim Obamejanom i Modestom. Problematični Maks Kruze je sledeći na listi želja.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaMaks KruzeNemackaVerder

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara