""
""

Surovi PSŽ ide po novi trofej: Sveci u finalu kupa, Zlatan uzeo loptu i dao gol (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.04.16. | 23:20

Ekipa Lorana Blana u tekućoj sezoni već je osvojila dva trofeja, šampionsku titulu u nacionalni superkup, tako da teoretski može da na kraju ima četiri nova pehara u svojim vitrinama

Gde se PSŽ pojavi u Francuskoj, tu trava više ne raste! Parižani su se večeras plasirali u finale nacionalnog kupa, pošto su kao gosti savladali ekipu Lorijana sa 1:0 i tako došli u priliku da brane trofej.

Izabrane vesti

Ovo će ujedno biti i dobra uvertira za finale francuskog Liga kupa, koje u subotu PSŽ igra na stadionu Sen Deni protiv Lila.

Parižani nisu večeras baš blistali, ali im to nije smetalo da pobede i plasiraju se u finale. Kao i mnogo puta do sada junak pobede Svetaca bio je Zlatan Ibrahimović.

Švedski napadač je u 75. minutu, kada je video da je vrag odneo šalu, uzeo loptu i posle solo minijature zatresao mrežu.

Ovo mu je bio 14. gol na 12. utakmici u francuskom kupu. Protivnik Parižana u finalu kupa biće bolji iz duela Sošo - Marselj koji se igra u sredu.

Ekipa Lorana Blana u tekućoj sezoni već je osvojila dva trofeja, šampionsku titulu u nacionalni superkup, tako da teoretski može da na kraju ima četiri nova pehara u svojim vitrinama.

Mnogi će, međutim, reći da je to nedovoljno, budući da im je izmakao onaj najvredniji, u Ligi šampiona, gde ih je u četvrtfinalu zaustavio Mančester Siti.  


(FOTO: Action Images)


tagovi

Zlatan IbrahimovićPari Sen ŽermenLorijanLoran BlanLiga 1Kup FrancuskeFrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara