"Đerdan Šaćiri"
"Đerdan Šaćiri"

Surovi Tuhel – miljenik Žutog zida ide zbog Đerdana Šaćirija!

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.08.15. | 12:00

Borusija spremna da plati 15.000.00 evra za fudbalera Intera

Đerdan ŠaćiriRoberto Mančini ga je doveo u Inter, ali čim nije sve krenuo kao po polu okrenuo mu je leđa, pa Đerdan Šaćiri poslednje meseci provodi u vrtlogu neizvesnosti. Uskoro bi to moglo da se promeni, pošto su prema pisanjima najtiražnijeg dnevnog lista Evrope, nemačkog Bilda,Borusija Dortmund i njen novi trener Tomas Tuhel opasno zagrizli za reprezentativca Švajcarske albanskog porekla.

Bild, poslovično dobro upućen u zbivanja na transfer tržištu, navodi da su Milioneri spremili 15.000.000 evra za 23-godišnjeg igrača, koji bi na Vestfalenu zarađivao nešto ispod 3.500.000 godišnje. Sasvim dovoljno da ispuni i njegove lične i apetite Neroazura.

Izabrane vesti

Toliko je Tuhel opčinjen Šaćirijem da je spreman da odsvira kraj karijere Jakuba Blaščikovskog u Dortmundu, iako je poljski reprezentativac već osam godina član Borusije i jedan od miljenika čuvenog Žutog zida koji čine navijači kluba.

Profesionalni fudbal međutim ne poznaje emocije, a u Borusiji su zabrinuti da povredama skloni Kuba više ne može da izdrži da igra na vrhunskom nivou.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Tomas TuhelSerija ANemackaItalijaInterEvropaĐerdan ŠaćiriBorusija Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara