Šuster nema šanse protiv Pelea i Tardelija

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.08.18. | 08:58

Šandung favorit na gostovanju Daljenu u okviru prvog meča polufinala FA kupa Kine

Tabela Superlige Kine jasno pokazuje ko je favorit u prvoj polufinalnoj utakmici tamošnjeg FA kupa između Dalijana i Šandunga (13.35).

Puleni Bernda Šustera su se posle trogodišnjeg tavorenja u Džija ligi domogli najjačeg takmičenja u državi, ali će, kako stoje stvari, morati ozbiljno da obrate pažnju na preostalih 11 prvenstvenih utakmica, jer je opasna zona samo dva boda daleko. Ono što može da ohrabri Šustera pred meč sa Šandungom jeste forma Nijaše Mušekvija, koji je na minule dve utakmice koje je igrao (zbog pet žutih kartona preskočio gostovanje Peking Guanu) pet puta tresao mrežu rivala! 

Izabrane vesti

Ne treba zaboraviti ni da je Daljen dobio prethodna tri meča kod kuće, a ako je trijumf nad takmacom u borbi za opstanak Henanom (2:1) bio očekivan, onda su "trojke" protiv Guangdžoua RF (3:0) i Šangaja SIPG (1:0) samo potvrda da je stadion Đindžou jedno od težih gostovanja u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu. 

Imaće to na umu u taboru Šandunga, iako su u šestoj rundi Superlige pogocima Dijega Tardelija na svom terenu rutinski izašli na kraj sa današnjim protivnikom. Šandung je u subotu neprijatno iznenadio izgubivši od poslednjeplasiranog Guejdžoua (3:1), čime je propustio priliku da se domogne liderske pozicije, bar dok Šangaj SIPG i Guangdžou ne odigraju odloženu utakmicu. Ipak, primarni cilj Dijega Tardelija, Gracijana Pelea i drugova biće izbegavanje poraza, uz bar jedan postignut gol, koji bi im otvorio vrata finala FA kupa, koji je Šandung osvajao pet puta u istoriji kluba.

Za kraj malo statistike. Daljen je na šest od osam, odnosno pet od šest minulih mečeva u svim takmičenjima igrao 3+, a pomenuti tip zaokružen je na pet od osam proteklih mečeva Šandunga. Takođe, na devet poslednjih utakmica gostiju padalo je između dva i četiri gola.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 13:35 4741 KINK Dalien Aerbin - Shandong kmb 2&2-3 3,45
Ukupna kvota3,45

KINA, FA KUP - POLUFINALE (PRVI MEČEVI)

Utorak
13.35: (4,20) Dalijan (3,50) Šandung (1,80)

Sreda
13.35: (1,45) Peking Guan (4,40) Guangdžou RF (6,00)

* Kvote su podložne promenama


tagovi

Bernd ŠusterDijego TardeliGracijano PeleDalijanŠandungKup Kine

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara