Švaba No.2 u Zemunu

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.11.18. | 12:52

Dejan Đurđević posle tri godine opet u srpskom fudbalu

Jedan Švaba počeo, a drugi nastavlja. Sedeo je Milan Švaba Milanović na klupi Zemuna u početna tri kola ovog prvenstva, u međuvremenu se preseio u surdulički Radnik, Gornjovarošane nekoliko rundi vodio Miloš Kruščić, međutim, i to će da se promeni, jer je dogovorena saradnja sa Dejanom Švabom Đurđevićem, koji se posle više od tri godine vraća u srpski fudbal.

Đurđević će u četvrtak biti zvanično predstavljen kao treći trener Zemunaca ove sezone, potpisaće ugovor do kraja takmičarskog dela 2018, dakle preostalih pet kola, a ukoliko u tom periodu ubedi čelnike kluba da je vredan angažmana na duže staze, saradnja će biti produžena i na narednu godinu. 

Izabrane vesti

Dejan Đurđević ima 51 godinu, tokom karijere u čak tri mandata predvodio je OFK Beograd - što je bio i njegov poslednji klub u Srbiji pre odlaska u inostranstvo 2015. godine - Čukarički i kragujevački Radnički, bio je selektor kadetske reprezentacije Srbije, šef struke Pahtakora iz Taškenta, a kvalitetan rad u Uzbekistanu omogućio mu je da u jednom periodu bude i selektor te zemlje, kasnije i koordinator u tamošnjem savezu. Sad je na novom zadatku.

FOTO: MN Press


tagovi

Dejan Đurđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara