"Đerdan Šaćiri predvodio Švajcarsku do pobede"
"Đerdan Šaćiri predvodio Švajcarsku do pobede"

Švajcarci se dugo mučili, a onda demolirali Litvaniju! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.11.14. | 22:30

Gosti odolevali sve do 66. minuta i autogola golmana Arlauskisa

Đerdan Šaćiri predvodio Švajcarsku do pobede

Švajcarska je nakon dosta muka uspela da probije bedem Litvanije u meču četvrtog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, ali je na kraju više nego ubedljivo slavila- 4:0!

Izabrane vesti

Domaći su bili bolji rival u prvom poluvremenu, ali nisu uspeli da slome otpor žilavih Litvanaca najviše zbog golmana Giedrijusa Arlauskisa koji je odlično branio. U 66. minutu, ipak, odbrana gostiju je kapitulirala, a tragičar u litvanskom timu postaje upravo Arlauskis koji je postigao autogol.

Prednost koju su stekli kao da je dala krila Švajcarcima koji samo dva minuta kasnije dolaze i do drugog pogotka preko Fabijana Šara i na taj način otklanjaju dilemu oko pitanja pobednika ovog duela.

Kada je već sve bilo gotovo na scenu je stupio Đerdan Šaćiri koji sa dva pogotka u 80. i 90. minutu potvrđuje trijumf domaćih.Drugi pogodak veziste Bajerna jedan je od najlepših golova večeri u kvalifikacijama za Euro 2016.

Švajcarska je na ovaj način došla do druge pobede nakon četiri utakmice i sa šest bodova zauzimaju drugo mesto u grupi E, dok se Litvanci sa istim brojem bodova, ali i slabijom gol razlikom nalaze na četvrtoj poziciji.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Đerdan ŠaćiriEvropaLitvanijareprezentativni fudbalŠvajcarska 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara