""
""

Sve što je potrebno da znate za večeras: Spisak suspendovanih, povređenih i dostupnih za Ligu šampiona

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.03.16. | 13:43

Arjen Roben ispao iz konkurencije za tim Bajerna, Juventus bez trojice važnih, Arsenalu nedostaje pola ekipe

Barselona je maltene završila posao, Arsenal nema čemu da se nada na Nou Kampu, zato se očekuje da u Minhenu bude daleko zanimljivije bez obzira na kadrovske probleme sa kojima se suočava Juventus pred duel sa Bajernom.

A kako su revanši preostale dve utakmice osmine finala Lige šampiona privlačni kladiocima, rešili smo da vam priskočimo u pomoć, u vidu informacija ko večeras sigurno neće igrati.

Izabrane vesti

Svakako dragocena saznanja pre nego što sastavite tiket.

BARSELONA: Trener Luis Enrike ne može da računa na Sandra, Rafinju (povrede) i Đerara Pikea (suspenzija). Brazilac je i dalje van ekipe zbog teške povrede prednjih ukrštenih ligamenata na septembarskom gostovanju Romi, dok je štoper španske reprezentacije namerno dobio žuti karton u finišu susreta na Emirejtsu, pa mu sleduje automatska suspenzija, kako bi „čist“ dočekao duele četvrtfinala. Očekuje se da Pikea menja Matje, dok je Enrike za revanš na Nou Kampu iz konkurencije izostavio još Adrijana, Daglasa, Masipa i Sandra.

ARSENAL: U daleko većim problemima su gosti iz Londona. Njihova odbrana je minule sedmice bila na velikom ispitu, ali se ispostavilo da su Per Mertezaker i Loran Košćenli spremni za revanš, ali sigurno su odsutni golman Petr Čeh (list) i vezisti Aleks Okslejd Čembrlen (stopalo) Džek Vilšir (članak), Santi Kazorla (koleno) i Tomaš Rosicki (prepone).

Kvote Kladionice MOZZART za utakmicu Barselona - Arsenal

BAJERN: Situacija u bavarskom gigantu je daleko bolja nego što je bila pre tri sedmice, ali i dalje je alarmantna kad se povede reč o odbrani. Pep Gvardiola biće na mukama, jer ne može da računa na Džeroma Boatenga i Holgera Badštubera, vezistu (po potrebi i defanzivca) Havija Martineza, dok je nepovoljna vest da Ajren Roben nije izdržao test opterećenja na treningu u utorak, samim tim je ispao iz konkurencije za duel sa Juventusom.

JUVENTUS: Ne samo što mora da juri gol(ove) u gostima, nego Masimilijano Alegri nema kompletan arsenal na raspolaganju. Šefu struke ekipe iz Torina nedostaju povređeni štoper Đorđo Kjelini, bek Martin Kaseres, vezista Klaudio Markizio, ali i napadač Paulo Dibala.

Kvote Kladionice MOZZART za utakmicu Bajern - Juventus

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaSanti KazorlapovredePetr ČehPaulo DibalaNemackaLiga šampionaKlaudio MarkizioJuventusItalijaEvropaEngleskaĐorđo KjeliniĐerar PikeDžek VilšerBajern MinhenArsenalAleks Okslejd-Čemberlen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara